BRABUS> Dogovoreno valjda cu do tad da sredim papirologiju ,ler sad nema tablice poslao sam ih za cacak treba da mi stigne danas sutra prekosutra,potvrda o odjavi da uradim tehnicki i registrujem, a onda
auto koji je definitivno ostavio pecat u zadnjih 15-ak godina.
Odlican izbor!
Hvala
Ajde sad da nabrojim one stvarcice koje fale autu:
da krenem spolja polomljena plastika gde pise 323f nazad izmedju stop svetla , naprso prednji levi far, i to bi bilo to
a iznutra prvo vozacka vrata nisu mogla da se otvore iznutra,to je sredjeno ,centralna brava je zezala na svim vratima sem na vozacevim i to je sredjeno,sad lepo radi ima tu jos po neka sitnica ali to
je zanemarivo,
i ono sto ce mozda da zahteva najvecu investiciju hladnjak jebusan odozgo pa pomalo gubi vodu, pokusavano je da se zakrpi ali nije uspelo tako da verovatno ide novi
auto koji je definitivno ostavio pecat u zadnjih 15-ak godina.
Odlican izbor!
Hvala
i ono sto ce mozda da zahteva najvecu investiciju hladnjak jebusan odozgo pa pomalo gubi vodu, pokusavano je da se zakrpi ali nije uspelo tako da verovatno ide novi
Toliko za sada
Pazi....postoji jedan covek u Nisu koji krpi hladnjake. U Niskoj Banji je, zove se Kokan. Majstori koji rade klime iz celog kraja donose kod njega - tvrde da moze sve da zakrpi. Meni je krpio hladnjak klime za Astru, pre njega su dvojica pokusavali, ali bezuspesno - za 500 dinara i zakrpio ga. E....kolko je drzao, nemam pojma, jer sam prodao auto dva dana posle toga...ali kazu da je OK majstor. Raspitaj se, pa vidi.
I jos jedan savet - kod njega idi tako pre podne....jer kazu da mnogo voli da cirka, pa kad se uradi.....nista od posla
telefon nemam, ali znam gde je, pa ako ne mozes da ga nadjes - moz da odemo zajedno....zavuceno negde u P.M, ne mogu ni da ti objasnim, znas vec kakva je banja
Comment