GSI 2.0 16V
Collapse
X
-
-
Hvala,hvala...A za to da nastavim...pa nemam više mnogo kud dalje...Naravno,uvek ispadne neka sitnica za srediti,ali...Da kucnem u drvo,dobro me služi,a najpametnije što sam na njemu uradio je klima,pa ne moram na ovoj vrućini od skoro 40 C da mašem rukama
Eventualno da suprugu ubedim da raspali airbrushem po njemuNišta veliko...šta znam...razmisliću u tom pravcu...
Comment
-
-
Comment
-
-
Hvala
Da potvrdim,servo od Astre G paše na kadeta.
...uz khmm..sitnije prepravke.
Moram da se zahvalim drugarima iz Testplusa na ponovo originalnim idejama kako doći do rešenja i od naizgled nemogućeg napraviti vrlo praktično.Da podsetim one koji su pratili temu od početka,a oni koji su počeli odavde da čitaju pitaju se zašto ova komplikacija.
Originalan servo je skinut jer je na njegovo mesto stavljen kompresor klime.Fabričko mesto servo uređaja dolazi sada ispod kompresora klime.E sad...pošto je auto malo nizak,penjanjem na ivičnjak se desi da se odozdo uređaj zakači taman toliko da se otpusti PK kaiš i onda ne rade ni servo ni klima kako treba.Pošto sam se momcima popeo na glavu sa "de malčice dotegnite taj kaiš",rešili su da me se otarase na ovaj način
@Moderator:Ako smatrate da je vrsta reklame,cenzurišite šta treba.Da napomenem da je sve što je odrađeno na ovom kadetu iz poštovanja i ljubavi prema Opelu,iz velikog entuzijazma,ne zbog novca i zarade,njih je ovo koštalo daleko više nego mene.Dakle,kod njih ne možete doći i pitati koliko košta da se uradi nešto ovako.
Respekt.
Comment
-
Comment