a farovi od vectre.......ako sam u pravu!!!!!?????lep projekat ali po meni nisi trebao da stavljs te farove vec od kadetta samo kristalne!!!!!!ukusi su razliciti!!!!!!!
bice to sve trkacki kada se zavrsi!!!!!!
pozzzzzz
...nisi u pravu..farovi su od astre G ,a oni kristalni nisu losi, samo....malo mi je truba da izvadim stare i stavim druge,to moze bilo ko,samo treba da se naruce( ) i malo vremena da se vrate na mesto starih....ovde je ipak trebalo malo više veštine....ne odgovara NISTA od onoga sto drzi stare farove,dakle,prepravlja se hauba,krila,spojler,drzaci farova.....ma sve!Čak je i majstoru kakav je Peđa terbalo malo vise vremena da sve osmisli,pa onda da to i sprovede u delo...
..nista posebno....
Nije mi cilj (za sada) da pravim auto koji ce da ide 288 km/h , ne znam ni gde bih ga vozio tom brzinom,vec nesto sto ce imati dovoljno snage, planiram da izgleda solidno kako spolja tako i unutra....necu imati drugi auto tako da taj treba da bude za svakodnevnu upotrebu.
Dobro, bice tu manjih vragolija iz majstor-Mitjine radionice,ali opet kazem nista revolucionarno,bar ne u narednih par godina....
pa jbt, ja mislio ti to još kriješ od javnosti.. ccc...
a kako sam ja ruzumeo boja će da bude zeleno, plava, crveno ljubičasto šućmurasto crna...
..ICOOOOOO idi lechi se bwe sta bwe da krijem, auto godinu dana se nesto kao radi....a jos + stoji napolju 3/4 vremena ....ma 9/10 vremena E a boju nisi trebao da otkrijes svima
Pregovaram za farbanje,za boju takodje, dobicu je ,uhhh, valjda iz Cacka,tako nekako, nisam bas zapamtio odakle, to mi zavrsava Milan OpelDM.....ne moze da se napravi ovde (u Va) to sto sam hteo....
Ako imas neku ideju koja mi vise odgovara, da cujem neki predlog, nesto..... -ae....voli da saslusam sve koji znaju oko takvih stvari,pa onda da vidim sta je najbolje, dakle...napred
cujem da ce Nesa da farba auto, mislim da je sasvim OK,
mada za cenu koju on kaze garantujem da ce i Milos da pristane (mozda +100eur) a da se ne lazemo nema mu ravnog
ja mogu da ti garantujem za Musu, a cena sigurno dosta povoljnije nego kod ostalih
sto se tice boje u Va pored ovih standardnih imas i STANDOX i SINKERS (valjda se tako pise) skuplje su i do 50% ali vrede,
Pregovaram za farbanje,za boju takodje, dobicu je ,uhhh, valjda iz Cacka,tako nekako, nisam bas zapamtio odakle, to mi zavrsava Milan OpelDM.....ne moze da se napravi ovde (u Va) to sto sam hteo....
Ako imas neku ideju koja mi vise odgovara, da cujem neki predlog, nesto..... -ae....voli da saslusam sve koji znaju oko takvih stvari,pa onda da vidim sta je najbolje, dakle...napred
Jel pricas o Milanu sto ima Opelov servis na duplim trakama?
Comment