NBG, potez kada se ide iz blokova kroz Vojvodjansku ka Tosinom bunaru. Sa desne strane ulaz u IMT, onda ulaz u IMT rezervne delova, pa 3. ulaz gde pise Jugodrvo. Prodjes kapiju ides levo, pratis put koji zavrce desno i nastavis samo pravo, levo Asbis skladiste, desno zgrada u izgradnji, a ispred tebe LPG pumpa.
Pa da si se javio cichi mogao sam da ti uprilicim i viljuskar da te nosa okolo.
sledeci put kad se muvas tu javise jer je magacin preko puta toga od moje firme.
btw ko nezna to je ulicica koja ide pored novog rodica prema kriogasu i izlazi na tosin bunar.
sine nisam ni znao da radim na fotoseshn lokaciji
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Bejah po onom lepom vremenu u sredu do Trstenika...
Ovako je bilo na NBG-u
Obrenovacki
Ostruznica
BG-NIS posle naplatne (najcistiji deo puta inace)
BG-NIS (par kilometara dalje)
Izlaz za Kopaonik (posle naplatne rampe)
Trstenik
Pred BG-om
U 6:30h bili na autoputu u 11:20h stigli u Trstenik... U povratku nam je trebalo nesto manje vremena, jer su rascistili put.
Na putu ka TS nas prestigla dva izuzetno brza Passata, vozio sam oko 60kmh. Par kilometara nize jedan sa desne strane autoputa, jos nize drugi u ogradi Jedan prevrnut kombi, par zavejanih automobila i kada smo stali na pumpu vidimo da ljudi montiraju lance i tako izlaze na autoput
Jedino gde se vidi kabl, a i za to morate da dubite na glavi i da sklonite patosnicu
Testing, testing, 1, 2, 3...
Dok se ne usvira malo, a onda menjamo kompletan izgled gepeka... Idem u stajlere
Eto dokaza da moze da bude cista... Ali samo ako je Nikola opere, ovo je od pre mesec dana, ako ne i vise
(ja cu veceras natanane da je picnem, ipak je sutra skup)
Comment