Nemoj. Branici su ti OK i auto je lepo slozen. Moj savet je da ne diras nista. Ima pametnijih stvari na koje mozes baciti pare Sta si se primio koji moj na stock branike. VOzi to i cuti
moj ti je zavet da cekas, odnomo ako ti neko ponudi za neku ok cifru uzmi ali po standardnoj ceni mislim da je bacanje para....znaci cekaj dok neko ne uskoci sa ponudom ili josh bolje zamenom
pogledaj po netu da li ima i posto replika stock branika za preludu..mada ne znam koliko je to ispltiva varijanta zbog carine i poshtarine........uzgred, jesi isao u jajince u Overdrive? Mozda ima po otpadima branika mada sumnjam......
Iskreno ja sam sa ceraka i gledao sam taj auto dosta dugo pre nego shto sam ushao u klub. Stajling koji je na njemu uradjen meni izgleda do 00. Nisam primetio da je neshto oshtecjen po branicima i sajtnama tako da ga ja ne bih menjao osim ako ne nadjesh nekog da se trampite glava za glavu nishta doplata. Chija god da je plastika nacji cjesh nekog kome je bitan izgled.
Ja to nish ne bi diro.
Ako cjesh da radish neshto na njoj prvo ispod haube a ako odpadne branik od brzine znachi vreme je za shtok ili kvalitetni aerodinamichni stajling.
@BG Vidoh te danas u V.Stepe, al sam bio u sluzhbenom jugu, pa nisi obratio pazhnju kad sam ti svirnuo. A onda sam i sam shvatio da je apsurdno da te pozdravljam kad nisam u Hondi, jer necjesh skapirati shto te pozdravalja nepoznati karakter, he he.
Naravno da ces da skines te branike i da stavis stock, onda zapravo mozes i da spustis auto.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Hm vidite i sami koliko ljudi se petljalo do krajnjeg detalja oko toga.
Za batin rad sve pohvale, znaci u dlaku covek sve radi.
Skinut je katalizator i odradjeno sve kako treba, zadnji lonac promenjen, nastavci ostali... U planu da se skine i srednji lonac i da sve to zameni jedna dobra prohromska cev. Eveeentualno srednji protocni lonac. Da bas ne puca kao avion.
Sto se cifri tiche 3500din je zadnji lonac sa montazom i petljancijom oko nastavaka i 500 din je skidanje katalizatora. Inace verovatno svi znaju da vrancima katalizator samo smeta, a ovako moze da se zavalja za oko 50e.
Do petka auto treba da se registruje, da ide kod mileta na menjanje ulja i sitno stelovanje. Neko mi je takodje spomenuo da mile nakon ispustanja ulja sipa nesto sto procisti malo motor iznutra pa onda tek sipa novo ulje. Sta je istina u tome? Jel to dodatna opcija ili ???
Od stvari koje meni umeju da pojedu zivce je to da je pedala kvacila pocela da cvili kada pustam kvacilo. To se desavalo i pre nego sto mi je prosli put prso cilindar kvacila. S obzirom da je to Nebojsa radio i stavljen je njegov deo koji je bio prilicno skuplji od istog dela kod M-Power-a kako bi ja imao garanciju na njegov rad i na taj sam deo, on ce pogledati i srediti isto cvilenje
U planu: sredjivanje desne strane, ono sto je ogrebano;
Sto se izgleda tiche pasce blago spustanje od cirka 3cm. Tako se krecu opruge.... TRIO ako imas neshto da ponudis odma izbaci ovde.
Sto se enterijera tiche, skidam one trkacke pojaseve u 4 tacke, iskreno ja to ne koristim a ima ljudi koji zude za tim...
Menja se volan, stavice se sigurno momo ili sparco, neshto sto je i Johhny stavio, ako ne i isti ili onaj sparko koji je blizi vozacu 60mm rally like....
Razmisljam i papucice da osvezim i stavim neke sparco ali crne ili karbon like...
Rucica menjaca, ona koju odavno zelim, sparco, duguljasta, poput onih kod integre...
Satovi za temepraturu vode i temperaturu ulja na A stubu, ali to kao poslednja stvar...
Nakon toga ni enterijer nebih vise dirao...
Pada mi napamet i prozore da zatamnim najsvetlijom folijom, nishta grobarski nego onako kao sto su sada fabricki automobili blago tintovani...
Od "tuninga" planiram da stavim napred i nazad po "kosku", da ukrutim celu pricu, da promenim pechurku koja je kao kod mog brata saleta vti izgubila "meso"...
To bi bilo to... planiram da cu jedno po jedno odraditi. Ako se pogleda to je za nas studente jedino resenje jer pojedinacno te stvari ne kostaju puno, a ume da zagreju srce... u paketu bi to trebalo da izgleda fino...
Comment