Lepo je kad radis ceo mesec ko crncuga i onda parkiras ovo u sobu.
Zverko je sponzorisao 4 gume (dot slick ) cisto da se kotrlja do kraja leta. 215/40/17 Eagle F1.
Bice slika i updatea kad me prodju opekotine od sunca Ali Triovi kosei su mamohebci. Izgledaju AAAAAAAAAAAAA. Al dobro. Smorice ga i te jednom. Za ove je rekao da sledece 2 godine nece menjati, a ja sam mu obecao da su do leta moje. Reci Trio da nije tako bilo A s obzirom da i kosei ima 8 rupa terace ih neko od nas Ipak Accord ima 5x114,3. Za njega je rekao isto 2 godine. Bice to mnogo skorije
Ja i dalje mislim da bi petokraka 17 ica bolje stajala, ali kad ga patosiras bice druga prica
btw, vazno da si ti srecan i da se tebi svidjaju.
Uzdravlje da te sluze
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Jel zna neko, sem hondaholica kako i gde mogu da nabavim prednju gornju i donju kosku za moj auto?
Necu za sve da cimam tog coveka, treba dete da dobije.
Ako neko ima neki info bilo bi extra.
Aj sad da prozivam ove lokalne prodavce, markokg, sta se desava sa onim svetlosnim grupama sto smo pricali da mozes da dovuces iz USA? Da se oslanjam na to?
Bole te patka kupujesh frhunsku felnu a ne hvalish se drugarima.Dobro te dobro.Nego jel si ti nashao origigi branike pa cesh patosirash auto ili si reshio da lomish ove???
Comment