Ajde ovako, za branike nisam jos 100% nacisto. Zadnji mi ne smeta, sajtne boze sacuvaj i nisu toliko lose, prednji me ubija. Ne znam kako da ga resim. Nov da uzmem mogu uvek i imam odakle ali je tu dosta cimanja iz nekih glupih razloga. Najjednostavnije bi bilo da se ovaj na brzaka malo skrati i prepravi na normalne mere. Auto ide minimum 3cm dole u sledecih mesec dana pa ce funkcionalnost presuditi...
Realno ako mozhesh nekome da uvalish te tvoje uvali i uzmi origigi pa makar ih furao u drugoj boji dok ne skupish pare.A ako ti ta avrijanta ne odgovara onda skracuj svoje poshto cesh imati ozbiljnih problema da vozish auto kad ga spustish.U sv sl cesh morati da se isprsish za farbanje,a ja bi radije fabrikane stavio...
Aj sad da prozivam ove lokalne prodavce, markokg, sta se desava sa onim svetlosnim grupama sto smo pricali da mozes da dovuces iz USA? Da se oslanjam na to?
sve sto smo pricali, i dalje stoji! to sto mi je tema zakljucana i sklonjena bez objasnjenja koje sam ocekivao (al necu da se vracam na to), ne znaci da nas dvoje nemamo telefon ili pp pa da se nesto promenilo.
cuo sam se sa drugom iz usa, sve je ok, samo treba da mi posalje shipping adresu da promenim na mom ebay nalogu i to je to. a sto se porucivanja tice, trebace mi 10min za sve nas. samo mi daj malo vremena i krecemo..mogao bih i koske da narucis da nisu dugacke.. nisi ogranicen sa brojem delova
Nemam nishta pametno da kazem. Samo da kazem da sam dobro i da moram da spamujem da bi nervirao Vedrana
Trio baci i ti koju pa da bude full.
Bane opet nije probao Preludu iako sam ga podsecao. Valjda ce sledeci put i da mi kaze sta misli...
Ako neko zna da neko prodaje 2 ili 4 205/45 17 ili 205/50/17 neka mi javi! Odoh da spavam i da sanjam H22A.
@markokg. Ako zavrsimo semu za one svetlosne grupe to bi bilo bas extra. Jer sam vidjao slike i to je bas promeni izgled prelude na bolje. Onda izgleda sa dugackim farovima kao DC4.
Au bre najgori ste
A ti illegalni, ako diras branike, samo ih preradi, ovi mu cuce opasno!!!
Ja ne volim taj fazon, ali na tvom autu izgleda extra, zbog boje nisu toliko upadljivi, a stock branik ne ide, suvise "mrsavo" izgleda auto!
@ Kani
Ti da cutis
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Svi znaju o cemu se radi pa da ne detaljisem. Izgledaju pucacki South side nigga
Vazno je da sam stavio otprilike ono sto sam hteo.
Druga stvar je da imam mini problem. Desi mi se kada namotam blago devo u voznji da cujem lupkanje, ali samo levo. i to iz pravca levog prednjeg tocka. Culo se i sa proslim i sa ovim tockovima. Jel zna neko iz iskustva sta moze da bude. Nebojsa i MilePile su gledali trapove i sve je bilo u redu.
nisam pratio topic od pocetka. ali auto je ko bombona pa sta god da je novo (a vjerovatno su felne)
Hvala NSX što nemaš tri tone, hvala što te nema David Beckham, hvala što nemaš glupavi "F1" menjac iza volana, hvala što nemaš elektroniku koja kvari zabavu jer ti ona i ne treba, hvala ti što imamo o cemu da sanjamo i cemu da se nadamo.
Comment