Lici izgleda itd. Fabrika kaze ne vece od ovog. Prednji tocak se uklapa u milimetar u fabricke specifikacije, dok zadnji strci 5% vise nego sto treba. Sve u svemu, ja sam prezadovoljan. Takvu felnu sam zeleo na autu i stavio sam je!
Druga stvar je da imam mini problem. Desi mi se kada namotam blago devo u voznji da cujem lupkanje, ali samo levo. i to iz pravca levog prednjeg tocka. Culo se i sa proslim i sa ovim tockovima.
to ti je zbog onog opaljivanja na Huji
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
zezao sam se kad sam povezao, ali u pravu si, moze biti da je od toga
ti si udario levom stranom, medjutim, nismo nista primetili spolja
dogni svakako na dizalicu, ko zna sta moze biti
Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Testirao sam malopre na autoputu. Danas npr nishta nije bilo. Dodje mu nekad s vremena na vreme. Ali to se ne cuje nego ja osecam kao blage klikove na volanu.
jbs mi sve, ove felne izgledaju manje od proslih (petokrakih)...
Meni se ne svidja sto ima mnooogo mesta oko rubova, ne dolaze felne do izrazaja. Tek kad ga spustis ce to biti to, valjda...
... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...
Evo nekih slika kada je auto ima na sebi H&R crvene opruge. Ovo su slike pre nego sto je prodat, a to je bilo pre skoro 2 godine Inace sada je auto jos veci riceraj nego sto je bio. Problem je taj sto da je ostao kod mene bio bi kako bog nalaze, ali nisam imao zivaca i dovoljno finansija da se izborim sa njim. Sada koliko znam ima toliko ciganije da je to strasno. Nebih nabrajao jer moze nekom da pripadne muka. Znaci ovo je maksimum koji je auto dotakao.
Unutra neonke, diodice i zvucnici na sve strane, enterijer sav odrpan.Spolja ispucali branici, neke zljk felne i vlasnik se zalio kako je previse spusten
Comment