To cemo sledeci put ako se ovo ne pokaze adekvatno. Auto je jos uvek kod Nikole, sutra pocinje testiranje
Lepotica sa istoka
Collapse
X
-
Dobra Mazda, i uzivo...Steta sto i naslednica nije tako atraktivno dizajnirana..
Ne racunam Protege...Ali je 3 izvadila stvar...
A kad se setim kako izgledaju sa 4 i 3 vrata Mazde 323 iste generacije kao Vockova, pa da prebijes dizajnere...Zato su svetski odradili ovu F model..
Comment
-
-
samo da potvrdim
ja koristim elf 5-40 i prezadovoljan sam
prije toga koristio neko esso i nisam bio baš zadovoljan
ovo mi preporučio kulminati sa mazda-hr
Comment
-
-
I za koji krasni, da ne kazem nesto drugo cuvam auto ?!?!?
Drugi put u 2, ajde neka bude 3 meseca, nalazim tablicu sa sve okvirom razvaljenu... A uvek pazim kako se parkiram da za sve ima mesta...
Sva sreca, iako ima "otisak" na haubi, nije nista izgrebano, ulubljeno ili slicno.
Ljudi su stoka... Toliko...
Odoh da spavam, rano je...
Comment
-
-
sta prichas? u kom gradu? videces kakva praznina ostaje posle gojka
kao mi neznamo kako izgledaju tange jos si gumene uzeo
Mojne nas foliras nego priznaj da hoces da poliras poklopac motora pa si smislio pricu samo da ga skines.
I ja bi nego nikako da skupim
, mislim vremena da to uradim
btw jel moras u servis da ti skinu poklopac i zamene dihtung ili mozes i sam kod kuce uz naravno adekvatno uputstvo sta se gde mece i koliko zavrce?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
i potpuno si pravilno uradio....razlika je velika..ne zaboravi pri promeni mesta gde MORA da stavis silikon i kojim redosledom da zavrnes sharafe i na koliko..inace "Jovo na novo"...****m ti bolesnog coveka,ni za onu stvar nisam
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...
Comment
-

Comment