Nisam stigao da upload-ujem juce... stavljam kasnije... Morace da bude jos jedna tura, da vratim visak delova (tako mi je bilo lakse za rastavljanje) i da ponesem jos alata da skinem i zadnje...
Lepotica sa istoka
Collapse
X
-
mislim da je bolje da u vrbasu nastupis u disciplini kocenje na 201 metar...
ubedljivo ces biti tata
pozdravi medu,i tvoj najboljeg drugara
ah da..semering bregaste nam je isti"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
@spigy - Ne svidja mi se pravo da ti kazem. Volim sto vise fabricki look spolja, osim par sitnijih detalja
Bela i posrnuli dzin
Meda koji daje sve od sebe da zapekle srafove odsrafi
Ostaci prednje demontaze
Demontirano na laksi nacin, sa viskom delova
Muka za sledeci put, kada dolazimo sa vise alata i jos jednim jakim i glupim
Ovom prilikom se zahvaljujem mom drugu koji mi je izasao u pomoc, ostavivsi spremanje ispita da bi mi pomogao
Miki sta drugo da ti kazem osim, hvala
Comment
-
-
uf....kako bre to moze da bude laksi nacin?
na kljestima ima samo dva sarafa koja ih drze,kada se skinu kljesta ide i disk bez problema.malo odvijaca naprskas i sacekas i ide.moram da vas izgrdim -ako ste vi to uradili,pa ko vas nagovori da isecete kablove od abs senzora?
trebao si i kociona creva da skines ,ovako ces morati da ih kupis jedino ako ne pasu tvoja...
za pozadi-samo skini kljesta,imas na disku jedan mali saraf ,odvrnes ga,i disk silazi dole.ne udarati po disku tj. kocionoj povrsini vec po dobosu malo,tek doliko da on sidje sa glave tocka.
sto se tiche -hvala-nema na chemujedino hocu to da vidim namontirano do Vrbasa-izgovori me ne interesuju
prednji diskovi i plocice sa prednjih i zadnjih su novi....zato namontiraj,zbudzi i teraj-tj. kochi-bremzaj...
ah da-visak delova ubaci po povratku u gepek ili negde da ne stoji napolju"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Vec je bilo otkaceno/pokidano nisam gledao... Desni deo (kljesta, diskovi i ostatak) je vec bio skinut kao takav... Srafovi su toliko zapekli da nam je jedan blajzno te smo odlucili da nam je ovo laksa varijanta za skidanje sa leve strane, a i kociono crevo je bilo otkaceno.
Mnogo vise alata imam u BG-u na raspologanju i manje su sanse da nesto zeznem, zato mi je bila laksa varijanta.
Pozadi su matice na 1/2, a taj alat nisam imao, pa smo odustali.
I reci mi za pozadi, tamo izgleda kao da treba neki spec alat za skidanje jednog "srafa" ili ja nesto bulaznim ?
Comment
-
-
pazi ako nisi primetio do sada,sve su neki levi safovi-znachi 12,14,16 tako da te to mozda buni.nema pozadi niakkvog specijalnog alata nije to nemac.nisam tu skidao disk,jer nisam imao potrebe...ali mislim da nije veliki problem.ne znam kako ces uklopiti ruchnu kod tebe sa mojim zadnjim diskovima?
drugo daj malo vise podataka kako ti to mislis sve da napakujes,ko ce ti raditi adaptere i tako dalje."I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
@baky - jos uvek ima dobose pozadi
@miki - Za tacan info ces morati da sacekas, danas uzeli da prebacuju server , pa ne mogu c/p da ti uradim
A i dok sam ne pogledam nista.
Ako adapter bude trebao da se radi, radi ce ga strugar. Imam jednog dobrog tu u kraju, ali mi rekose da nece moci zadnje da se upasu bas zbog razlike sa rucnom kocnicom. Zato imam V6 BA kao donora za zadnje diskove, kao rezervu.
Comment
-
-
Da osvezimo malo temu...
Ovih dana me je Mazda istresla iz gaca sto se tice para, a i danas ce ponovo (registracija). Mada sto se mora i nije tesko, a valja jednom u 50000km i sve to zameniti.
Uradjen je "veliki servis+" tj zamenjeno je sledece:
- set kvacila
- zejtin
- filter zejtina
- filter goriva
- filter vazduha
- zamenjen dihtung dekla (prethodni se upiskio)
- zupcasti
- pk kais
- spaneri
- semerinGi
- disk plocice
Mozda jos neka sitnica, ali ono sto znam da jos treba da zamenim je polen filter.
Hvala Rokiju na odvojenom vremenu, zivcima i strpljenju, znam da sam naporan kada je auto u pitanju
Comment
-
Comment