Jel si bio na Bubnju da uzmes one satove u kompletu?
I ja sam cuo da ima ona konzola sto ide ispred menjaca komplet sa cajgerima na Bubnju.Verovatno cu i ja tamo u subotu pa ako naletim na to pazaricu ( ako nisu preskupi )
zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Bio sam ali sam zaboravio da pogledam...nemam bas vremena i bas se nerviram...auto je i dalje standard...gume su pri kraju i moram nesto da preduzimam. Za amortizere sam najvise poludeo jer me oni koce za sve ostalo...ocu nove ali nema nista gasno i malo bolje za juga.....moram da se smilujem i da odem do dobavljaca da otvaram kutije da vidim sta moze uz sitne prepravke od nekog drugog auta pa to da uzmem. Uzeo sam sondu i cekam gumu da mi posalje diode pa to prvo da smontiram.....imam veliko variranje potrosnje pa ocu uvid stalno.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ma nema nista, da ne verujes...na kraju ostade samo kao monroe...kad na kraju rekao ajde njih cu zovem..kad odjednom pa sensa track se ne prave vise...ima monroe refleks kao oni su gasni...a meni u katalogu da su uljni a i onako su shit.
Ima li neko stari amortizer od zastave da mu ne treba da se malo poigram i da ga prostudiram?
Imao sam na Yugicu Monroe Gasmatic i super su me sluzili...naravno to je stari model, vise se ne pravi, kazem ovo u smislu da Monroe moze da bude dobar. Poznato je da Monroe ume da varira od modela do modela zato sto vole da eksperimentisu.
Memphis otkud znas da je od juga ....sorry ....ako mogu da ga dobijem..baci mi na pp kontakt tel...da se cujemo veceras ako mogu da ga preuzmem.
Hvala.
Nasao sam ja na bubnju samo monroe gasne ali kada sam ih dohvatio na test jedan je vrisnuo pa ih nisam ni uzeo.
Za 127-micu su sve uljni sto sam nasao
Veceras uzimam onaj obijacki amortizer od memphisa pa ce vidimo
Comment