kako god ali ja do tih 200+ stignem ocas posla. short-shifter je cudo. Mogli bi bas da izmerimo posto se meni cini neverovano brzo. da li je subjektivni osecaj u pitanju ili nesto drugo ne znam ali 1.- 2.- 3. eto mene na 160km/h a gde su jos 4. i 5.
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
Sad cu sam sebi da spamujem temu
160 trecom...u al tebi laze cajger
Ne stvarno....na koliko se vrti bese.....on ne bi trebao vise od 140 trecom.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Samo treba da iscentriram trap....videces.....te stresne pauze po trap me samo hebu....znam zato sto kada predjem 150km/h i tocak udje u centar i vise ne trese puni do 200.
Neka kaze debeli....350m je za pola auta iza mene i poslednjih 50 me preskoci.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa dao sam dvosmislen odgovor...pa ko od njih hoce da bude debeli...neka bira. A mozda sam mislio i na sebe hehe
I lom si vec napravio...tj. on ti je napravioTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
M: Aj na crtu ako smes ? !
Imas li ti obrtomer ? jedino po obrtomeru mozes da znas kolko si terao auto, ja sam sa fabrickim cajgerom 1.1 terao 180 ??? zamisli ???
Da, samo nemoj sad kao proklizava mi lamela, nemam gume, nije mi auto spreman, ili jos gore, ja se ne trkam, nije to moj stil....
aj pozz
Comment
-
Comment