Ajde M kaci se vise, nemoj da kasnis na POSAO
"M"-ov vozni park
Collapse
X
-
.....kakvi su to drugari, brinu se...odmah me cimaju na tel.
Ma ide ko mecava.....ispasce mi poluosovine.
E stvarno smo se ludo zezali jedino sto onaj Fiat Coupe umalo da ubije coveka
Eto ljudi napravio sam to vreme a da i sam jos ne verujem....mada da me konkurenti nisu prozivali i smejali mi se kad sam pravio sedamnestice....ja ne bi ni dosuo gorivo i napravio 3 sesnestice.
Kako sale kaze svi smo sad u sesnestercu....zazivela 16 tica iz sve snage....mada kada citaju ovi sa 13,14-icama mogu da zamislim kako nam se smeju...
I ko na kraju dobi trku Gnoj ili win
PS: Stvarno onaj plavi jugo vise nece smeti preko brda da prolazi.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Drugari su pravi u to nesumnjaj,reci sta znaci prozivka u pravom trenutku,ako nastavim ode ti u 15 opusteno
A sto se tice trke plinadzija je na kraju morao da prizna nije imao kud nego nikad nije bio blizi pa se ponadao to je to,mlad je on ima jos dosta da srafiALL EYEZ ON ME!!!
Comment
-
-
Dobro...ide fino gnoj.....ali tvoj i dalje pegla za medalju.
Krivo mi sto se pitatore uvek izvucesledeci put on se prvi meri.
I ja sledeci put merim snagu precizno.
Vremena govore da nemam sta da trazim u obrtajima preko 6 soma.....pogotovo u drugoj.
16.365 1/4mile. Prva 45km/h druga 80km/h treca nesto ispod 130 km/h
PS: Bolji je asfalt u povratkuTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Originally posted by just winreci sta znaci prozivka u pravom trenutku,ako nastavim ode ti u 15 opustenoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Sta? Idemo u goste....pa dokle vise
Daj da odradim barem nesto....skinem filter vazduhaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment