@ReDevil vodi samo ra?una sa tom plavom. Mora da se potrefi nijansa do jaja da bi li?io na nešto.
Ortak koji je od mene kupio srebrnu MX5 farbao ju je u baby plavu perlu. Nismo uspeli da ga odgovorimo, ali ju je on sam prefarbao nazad u srebrnu posle manje od mesec dana. Getting the point?
Automobili ubrzavaju do 100 km/h za manje od 10 s. Sve ostalo su prevozna sredstva.
Jel mi se cini ili je branik mnogo lose lakiran, sve se vide neravnine. To nije gotov branik? verovatno jos treba da ga sredis?
I jel moze neka slika enterijera, motora, i te felne da vidimo kako stoje uz novi branik?
Eto stavit ću vama još nekih par slićica da vidite i ove felge kako izgledaju na ovom autu, i jesu 17 veličine!
Branik nije lakiran nikak drukčije nego na brzinu, sa sprejem, napravljeno za par minuta, jer ga namjeravam sledeče godine sasvim srediti, malo proširiti, nove prednje farove stavit (sviđa mi se S2000 look) pa još takvo nešto, znači sad bi moga na čitav auto stavit napis: polako, joše se radi na njemu
Ako izostavimo branik (kome treba reparacija i reanimacija )
felne bi po meni mogle da imaju malo vise metalik boju ili da se ispoliraju pre farbanja ovako mi deluju ko plasticne
mozda bi im mat crna boja vise odgovarala za tvoj auto?
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Ovo je još jedna slika, možda avto izgleda malo bolje nego na onoj gore. Sad mi treba samo još nekih 14 dana i onda če odmarat nekde do proljeća, jer imam još 323 F BG, koju ču vozit dok budemo imali zime!
A onda u proljeće, počinjem sa velikim projektom, do tad, če stati nekde u garaži i odmarati!
Eto još nekih par slika sa nekog piknika, kad je kod mene imao prijatelj svoju feštu, okupilo se puno japanaca sa slipi ajz farovima! Uživajte!
Jedino što fali jeste moja crna BGjka, koju tad još nisam imao, ali ču je za nekih par dana ovde predstaviti!
Na kraju još neka slika Selike, ovakav neki branik bi bio meni nešto najlepše što bi se moglo Mikski desit, jao što mi se sviđa! Šta vi mislite o njemu, možda jedino oni farovi crni sa strane, nisu u kontekstu avta?!
Comment