Peugeot 106
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Cool autic.. ochekujem da ce ti neko reci da mesto za filter nije bash najsrecnije izabrano, no oce vec neko samo da se probude
Dobrodosao na CBCAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
hvala.
znam da mesto nije najsjajnije za filter al jedino je tu mogao da udje. sproveo sam ja dodatno crevo od hladnjaka do pa u filter samo sto toga nema na ovoj slici.
Comment
-
-
verujem vam na rec, ali shvatite nema mesta
bih ja stvarno, jedino da kupim neki manji pa njega onda da priblizim hladnjaku, inace auto ide sasvim ok, cak i bolje nego pre, jer se na istom tom mestu gde je ovaj filter nalazio i fabricki.
e da,ako bih kupio manji akumulator mozda bi postojala neka sansa da se filter pomeri.
hvala u svakom slucaju
Comment
-
-
akumilator mozes da izmestis tj da okrenes, zarotiras za 90°. napravis nosace i stegnes turbanima. konacno si odabrao pravi forum... cestitam...
p.s. pogledaj kako je janjic uradio filter na svom autu. skini tu kutiju, stavi nastavak i povuci pecurku napred.
pozdeutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Uros hoce da ti kaze kako na hladnjaku u stvari nema hladnog vazduha(iako se tako zove) nego se preko njega hladi motor, znaci da je on vruc i da ti ne treba vazduh sa njega nego negde od dole, sa strane ili gde god dolazi svez vazduh spolja ali ne preko hladnjaka. Eto malo opisno cisto da se razjasni
.
Comment
-
-
jeste, to je auto kiji je cesto parkiran blizu seste.
sproveo sam cev koja je isla fakticki u fabricku kutiju sa filterom, tako da dobija kolko tolko hladnog vazduha,i dok malo bolje to ne sredim i ovo je dobro.
hvala
Comment
-
-
Comment
-
Comment