NE, pokvarices izgled celog auta
Peugeot 106
Collapse
X
-
Auto je stvarno EXSTRA ali po meni bi mu lepse stojale sjajnije (svetlije)
felne. Tako bi izgledale malo vece! Nalepnice ti ne trebaju!
U svakom slucaju nek te dobro sluzi!!!!
Comment
-
-
Moram da pitam.....
Da li je istina da ima pixlu na izvlacenje kao Yugo?
Kazu da je najbolje po ulasku u taj auto da izvuces pixlu i ubacis svoja yaya unutra posto ionako za njih nema mesta jer su pedale toliko blizu da taj auto samo devojcice udobno voze...?! Tako kazu...
Inace, autic je pravi fensefaj, pravi gradski trkac.
edit: NHF, samo prenosim sta sam cuo... Inace, volim male i brze automobile
Comment
-
-
Sto se tice nalepnica, bas bi mu dobro stajale, ali ako ne budu skroz crne i definitivno diskretnije.
Napravicu ti par predloga pa kacim, inace uvek sam pre za bursh nego za nalepnice"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
Originally posted by stefanvesJeste malo offtopic, ali taj pug 106 je slican dimenzijama saxu.Vozio sam se u Saxu napred djene djene, ali pozadi nema teorije da stanem, a visok sam svega 183cm.
i ja sam se vozio u saxu, i to pozadi, imam 180 cm, a napred je bio burazer sa 195 i njegova zena sa 190 i uopste nije bilo problema, nego da se ti nisi vozio u peglici, a mislio da je saxo.
Comment
-
-
Autic je pravi mali gradski trkac, mada ih nesto ne gotivim zute...
Nemoj te gluposti da lepis po autu, organizovano cemo da ti ih odlepimo."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Auto je odlican,peugeot 106 je kvalitetan automobil sa odlicnom limarijom i jos boljim motorima.Za svoje dimenzije on ima neverovatno mnogo prostora u unutrasnjosti i veoma je praktican auto /poseduje peta vrata/.Znaci auto je daleko kvalitetniji i bolji od svakog opela, forda,fiata u toj klasi .
Comment
-
-
hvala ljudi
e sad ste me stvarno ubedili da ne stavljam nalepnice, al ako little da vrlo dobar predlog ko zna,...
auto uopste nije tesan, ja sedim u njemu ko da sam se zavalio u najbolju fotelju, inace u mojim sedistima je stavljen dodatni sundjer tako da su mnogo udobnija. mesta pozadi ima al malo al jbg, ko hoce da se vozi pozadi neka trpi.
relijeva varijanta pezoa je inace za nekoliko cm sira od obicne verzije a i od saxa.
felne nema sanse da menjam, jer ovakvih vrlo malo ima, da ih farbam isto nema sanse, a vece ne mogu da stanu, suvise je spusten, cag sam ga i dizao pozadi, tacnije mogle bi 15-ice al bi guma bila tolko tanka da bi sjb felne za 2 dana, a tu je i potrosnja a i manja udobnost, i ovako osecam svaku dlaku na putu.
Comment
-
Comment