karavan tjuning
Collapse
X
-
-
Mala pozajmica sa Delte. Za uzvrat sam ih ispravio i obukao u nove gume. Delta ce biti zahvalna... ona sada ionako moze i na jugovim felnama. A kada nabavim 15" Dedrine vracam ove.
Inace, pre dva meseca su legli i novi amorti, Kayaba gasni. Slicovane rupe napred tako da imam oko 1.6 stepeni negativan nagib, pozadi fabricki negativan. Stare gume su bile 185/65 14, nove su 195/50 15. Mnogo bolje lezanje. Da li zbog nagiba, da li zbog guma, amortizera... ne znam. Ali ne zalim se
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Mislis na ovakve?Video si Bokijev (bojanTI) oglas za felne od Dedre?Jedino ako se trenutno ne uklapas "vremenski"
.
A slicovanje,objasni malo.Jel slicovano na oba amorta ili samo na jednom?Samo gornje rupe?Pitam jer sam konstatovao da je kod mene malo slicnuta gornja rupa na jednom amortu pa si mi sad dao ideju za razmisljanje.
Comment
-
-
-
Kad smo vec kod toga.... Cini mi se da sam ti ljetos vidio auto u Buljaricama, sa velikom naljepnicom ovog foruma... bash sam se pitao ko vozi Lanciu karavan ;0http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
I poenta je bila da se dobije agresivniji izgled
@brzi_pas, bio sam jedan dan u Buljaricama, inace u Budvi i Kostanjici. Eto, da sa mranije postavio slike mozda bi se i videli. Ali stavio sam ih u 20h, a na more krenuo u 23, tako da nije bilo vremena
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment