hvala ljudi na pohvalama i kritikama. nalepnica na pragovima je ''redline''. retko ko provali sta pise. ne skidam je jer mi je draga uspomena na nekog kog vise nema. taj moj ortak je nekada vozio crx-a redline. verovatno ste culi za tog japanskog tunera. to je bilo ludilo od auta. prebacivao je 200hp. i isao je bolesno. sa njega imam usisnu granu i ecu. izduv je delimicno rucno pravljen sa je-disign zadnjim loncem. nego terajte dexony-ja da vam pokaze kako stoje 17'' na njegovom coupe-u. ne hvali se starac.
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
slike b16a7 neces dobiti. motor je d16a7. shtamparska greska. a sto se tice onih 76mm. to je ludorija mog strica koji je veca ludetina od mene a ima 100 godina i odlican je varioc. kako on kaze ''sine, ako imas zdrava pluca, brze trcis, tako i auto, ako lakse dise lakse i ide''. i upravu je. inace sam se resio da udam auto. ako je neko zainteresovan za avko lepu cicu neka se javne.
1979 Chewrolet Camaro (for junk!!) but with potencial, 1974 Jaguar HE v12, Honda Civic Shuttle 4wd slamed, in perspecitve 2000 Mustang GT
Comment