Mi?o, auto ti izgleda odlično, ja bi mo?da samo stavio neki "gadan" branik sprijeda i to bi bilo to!
P.S. Nije mi jasno, kako si mogao dobit V6 bez zadnjeg spojler original, jer takvo ne?to jo? nisam uspio vidit, da li je mo?da bila razbita na onom djelu?
@Vocko: he, he, thanx, drugi puta ces ga i probati
Nadam se da cu uhvatit malo vremena i napraviti jedan giro'd Belgrade
@mikimazda: da.... plan je tu. Jos neka ostane mala tajna Ovako je napetije... he he....
@ma[z]dafaka: da, maglenke su bile ocaj! Hmmm... kad vidim druge ljude koliko znaju ulozit' truda oko sredjivanja auta, ovo je beznacajno a i nije bilo bog zna previse posla jer se sve razvuklo u nekoliko godina. Ima jos tu posla i da se poneka sitnica dovede u red. A kada bi poceo pisati sta sam sve planirao.....
Sto se tice macaka, non-stop su na autu u autu....
BTW - ova se zove Djilda i mislim da ima jednako godina ko moja Mazda
@ReDevil: razmisljao sam ja o "gadnom" prednjem spojleru, ali odustao.... Zahtijeva zabijanje auta u pod i ostale radikalnije promjene, a to onda nije auto za svakodnevnu voznju... Ne, ovaj nije imao serijski zadnji spojler. Tih godina je jedino na 1,8 modelima dolazio serijski. Mislim da su počeli nudit krajem 1995-te i 1996 zadnji spojler u serijskoj ponudi, kao i 16" felge.
@niki85: zvuk ti udje u krv nakon 4000 o/min
Nego evo još koja slikica sa straznje strane - pogled na spojler.
Na pitanje zašto toliki, odgovor je: jer ne smeta pri pogledu u natrag ionako problematičnom u BA seriji =]
Spojler je lepo cucnuo na auto. I sto ti kazes prakticniji je od originala.
Inace macka ti je izgleda neka pitoma, zato je ti pustas po kolima.
Kad bi video po mojoj ulici kako grebu kola.... Uzas!
Comment