Nije valjda da si ovog dobio, pa jel ti vidis koliko on ima nalepnica, zastavica itd?!
Shalim se ja, svaka cast ali opet pitanje je u kakvom je stanju, vidis prepun je svega i svacega (ciganije) a ne vodi racuna o vaznim stvarima, recimo toliko mu pusta na cepu za ulje da ne znam ima li dve litre uopste?! Kompletno je stok, usis, izduv, motor i jos, ne vodi racuna o njemu!
Jedino mu zavidim na felnama! Kako bi legle u zlatno, uh!
Nego, ides li ti u Vrbas? Potrudi se da dodjes, pa i ove saxomane da probas da skinesh! Sad cu da zovem rodju da mi pozajmi izduvnu!
Nažalost nije bilo pravo Pink Slip trkanje
Kažem nažalost zato što bih sad bio dobar za 3000Eur a ne zato što volim saxsa
To mi je drugar koji radi uvoz iz Švajcarske, ovaj je tamo plaćen 2500Eur, a sad je na prodaju
za 8.500KM ili ti oko 4.250Eur (plaćeni carina i porez (naravno u BiH)).
@Shonsy
A kao tvoj je bio u boljem stanju kad si ga uzeo
Ja koliko znam vozacke sposobnosti dolaze do izrazaja kada je neophodno pokazati to znanje na delu! Kad bismo otisli na Avalu ili kosutnjak, recimo, tu bi se videlo ko kako zna da vozi i koliko poznaje mogucnosti svog auta!
Za drag treba da imas jaku masinu i tesku nogu! Tu nema ni Z od znanja!
Cisto da poznajes gume tj. sa koliko obrtaja kreces i na koliko da shaltas!
Dok u onom drugom sve moras da znas!
Javi se ti ako budes dolazio za Bg da se malo pojurimo po Avali, pa onda pricaj!
Imate bre aerodinamiku kao cigla, a samo se kyurcite!
Za drag treba da imas jaku masinu i tesku nogu! Tu nema ni Z od znanja!
Cisto da poznajes gume tj. sa koliko obrtaja kreces i na koliko da shaltas!
Dok u onom drugom sve moras da znas!
Uzmi jednom G-Tech ili neshto bolje pa cesh videti koliko nisi u pravu.
Dobro mozda i nije toliko lako ali je cinjenica da su trke po krivinama teze. Mislim da pobednik Avale i recimo Vrbasa nemaju veze jedan s drugim!
Zar se ne salzes da ce ko god uzme, recimo, M3 aera biti i pobednik?!
A ovamo treba znati put, znati auto, znati kociti i kako treba i na vreme, ulaziti u krivine, prolaziti, izlaziti iz njih, kad da dodajes gas kad pustas, pa i tu imas pravac gde gledas na koliko saltas... Definitivno je potrebno vece znanje da se pobedi u takvoj trci nego u drag trci!
Mozda nije tako svima... Mene recimo adrenalin tako pukne kad se vozim do vikendice na Avali da to nije normalno, drhtim sav kad izadjem iz kola.
Em zvuk, em brzina, em taj vrhunski put, em obilazenja, em proklizavanja ponekad, em toliko jaka G sila da se od napora sav preznojim... ma vrh!
A ovamo, stanemo na crtu, namestis obrtaje, krecemo, prva, druga ,treca, koci, brzi sam, brzi si i to je to! Ali nemojte pogresno da me razumete, nije ni to lose! Samo je ono bolje!
Shonsy matori razumem te skroz, mene potezanje smara i ja takodje mislim da to moze svaka "******" ali dobar krivudav put volim vise nego 'leba da jedem i to defitivno ne moze i ne ume svako!
Sine kad krene adrenalin da pici u krivini najjaci osecaj pored sexa!
Shonsy matori razumem te skroz, mene potezanje smara i ja takodje mislim da to moze svaka "biiiip!" ali dobar krivudav put volim vise nego 'leba da jedem i to defitivno ne moze i ne ume svako!
Sine kad krene adrenalin da pici u krivini najjaci osecaj pored sexa!
Razumemo se!
@TurboCharger: nemo bre da kakish pa ja to pricam od samog pocetka, mada.... ima i tu maaaloo istinee!
Pazi ovako: SVE JE LEPO STO IMA VEZE SA KOLIMA! the end
Ima i kod mene u Zvorniku jedna takva extra "staza"
Put vodi do stare tvrdjave (Kula Grad), celom dužinom je extra asfalt
samo je malo jači uspon (pa svaki dodatni konjić mnogo znači) a "širina" i jake
krivine gotovo da i ne dozvoljava preticanje !
Kad budem imao vremena skoknuću da napravim neki klip
@shonsy: Ako hoces da izvuces maximum iz bilo kog auta uvek ga saltas malo pre blokade.
zezas ? e samo to nikad, vec tamo gde je max snaga tog vozila, vecina zabiju vtsa u crveno do blokade svaku, a da ga menjas na 6600rpm svaku mnogo su vece sanse, sem kad je chip uradjen ..
Comment