Jesmo komsije i naravno da cu da idem u garazu sam ne znam mogu li u ovaj petak.
EVO I MENE
Collapse
X
-
Dobro dosao.
Po meni, tvoj spisak izmenjenih stvari bi trebao da bude 'pod obavezno' za svakog ko kupi auto bez poznate istorije. Svaka cast!
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
kakav si lik bre presretac... svaka cast. ko sa svojim klonom da pricam
sala naravno, ako se budes prema kolima odnosio kao deki, onda za tvoj auto niko ovde ne treba da brine
bez slika nista!!!! daj fotke..
i obavezno pojavljivanje u petak!
Comment
-
-
Dobrodosao Presretac,
Nisi nam opisao svoju proslost vezano za automobile.
Takav odnos prema autu od samog pocetka......nesto tu smrdi.
Priznaj da ti je neko u okruzenju alfista, priznaj, hehehe
Super je kad odmah u startu sve sredis i onda se posle samo bavis
sitnicama, tako sam i ja. Pa mi posle kazu "Pa ti i ne ulazes mnogo u auto", a ja slupao odmah 800 jevreja cim sam ga kupio
Uzivaj sa svojom alficom i uzivaj na forumu, ovde ces dobiti odgovor
na sve sto te je (i nije) zanimalo.BMW E46 320D
Comment
-
-
@VLADA Sto se tice proslosti pre alfe vozio sam prvo golf 1 gti,pa bmw 323i (e21),pa fiat uno 1.1 fire i onda sam se zaljubio u 155. Posto sam joj izmenjao navedene delove vozicu jos neko vreme da vidim da nece nesto da crkne u medjuvremenu...sto se tice motora ide kao blesav...ako sve bude u redu onda sledi sminkanje i sitne zajebancije...slike stavljam sad za vikend,pozdrav!sigpic
Comment
-
-
Izgustirao sam brzu voznju pa sam zato presao sa BMW-a u una , a i sto bi rekao ilija u balkanskom spijunu:"pazi kako vozis sve je vise ludaka sto prolaze kroz crveno svetlo" uno mi je bio extra za po gradu ... alfa mi je vise za neku udobnu voznju a ima snage da izvuce kad treba da se pretekne tako da je brzoj voznji kraj...udobnost na prvom mestu.sigpic
Comment
-
-
da, da... to su te grozne ratkapne.
zao mi je sto sam tek sad snimio da jeste 1996 ali da je ceo prednji deo prepakovan s neke narrow, i to 1992-3... svejedno, odlicno odradjeno. jedino jos mozda - da se prefarba levi retrovizor?
daj jos slika sto si neki.
Comment
-
-
Sta da se radi bolje i te ratkapne nego da gledam celicne felne...dok ne nadjem neke lepe felne tako ce da ostane pa cu onda da sacuvam celicne da na njih stavim zimske gume...znam da je prepakovano sa narrow ali cu ja da vratim na staro (jel dovoljno da kupim masku ili treba jos nesto? i da li je problem vratiti da izgleda kao wide?). Sutra cu da slikam unutrasnjost jel sam zaboravio danas posto sam bio u nekoj zurbi.sigpic
Comment
-
-
uh... uvucena maska sa hromiranim grill-om (aj to manje vise), krila koja su prosirena... batali, prevelik posao. i ovako izgleda opako. samo neke felne stavi (ali na prolece), ali - vec ih imas u planu.
*u stvari nije veliki posao (sve je na srafove), ali naci wide krila u boji....
Comment
-
Comment