Migavac na prvoj alfi izgleda kao onaj od punta...nisu mi bitna krila...necu da bacam pare...kupim masku,felne i neke extra gume i dosta ,sredim malo i unutrasnjost i bice ok,ipak je to mator auto a i kad ga izgustiram planiram noviju alfu da uzmem.
Sledece sto sledi je stavljanje presvlaka sivenih po meri i to je to ako ne racunam na prolece ugradnju DVD-ja u kola sto i nije neka novost....e da,i navigacija je pod obavezno.
E pa ovako...sram me bilo sto nisam odavno nista napisao ovde ali iz opravdanih razloga nisam mogao.Svasta se desilo u medjuvremenu pa da pomenem i to.Imao sam stetu na kolima oko motora pa me to kostalo mnogo tako da felne koje sam planirao nece doci bar jos neko vreme.Elem...pre 2 meseca vracam se sa posla i stanem na semafor ispod mostarske petlje,ne znam sta mi bi ali rekoh sebi ajde malo da protegnem noge alfi i tako ti ja krenem prvom do nekih 5000 rpm pa druga,treca i tako do pete i kad sam stigao do gospodarske mehane vidim ja padaju obrtaji i auto se gasi.Dogegam se do kuce i imam sta da cujem...neko cangrljanje iz motora.Odmah mi nije bilo dobro i pomislih da sam sje*ao nesto zestoko.Uglavnom na preporuku dekija odem do majstora da vidim sta mu je.Otvorise ga kad ono radilica se zdrndala tako da je pala obrada iste i zamena letecih i lezecijh lezajeva i semeringa radilice.Uzas...rekoh majstoru popravljaj sve sta treba jer svaki dan bez alfe je kao bez seksa.Da ne duzim mnogo opravih ja sve i pride kupih nov protokomer,korpu,lamelu,druk lager i zamenih ulje u menjacu,ulje za motor sa filterom i za ostatak para kupih 4 nove tigar hitris gume jer nisam imao vise kinte za bolje gume zato sto nisam ocekivao da ce to da se desi jer sam te pare spremio za gume i felne i jos neke sitnice.Uglavnom sad je sve kako treba i zadovoljan sam kako je odradjeno sve.U medjuvremenu promenih sijalice na istrument tabli i stavio sam plave LED diode i sad izgleda super (cim slikam odmah postavljam).Cim zavrsim jos neke sitnice idem da jurim felne (hocu trokrake pa da ih ofarbam u crno ali nisam jos nasao gde ih ima).Sve u svemu prodje moja patnja pa kad odradim jos sta imam slede slike i opis.Evo za prvu pomoc slike motora koji je pretrpeo moje izivljavanje.Pozdrav pa se kuckamo uskoro...
samo si trebao da ostavis "alfa romeo" da pise crvenim slovima
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Pisace crvenim alfa romeo samo da smislim cime i kako da to ofarban da ispadne dobro...e da...zaboravih da pomenem ako treba nekome original prednji zvucnici alfini (za 155 ) i ona plastika sto stiti od vetra i kise na staklima od vozaca i suvozaca da mi se javi ovde na privatnu poruku pa da mu poklonim,greota da mi dzudzi bez veze a mozda nekome treba.Pozdrav i uskoro nove slike.
tesko ces uspeti da ofarbas slova u crveno ili uopste u bilo koju drugu boju,doduse moze ali nece biti nimalo lako i trebas biti jako precizan,jedino resenje je cetkica u ruke i farba pa polako,jako je nezgodno jer su pisana slova da su kao ovo twin spark vec bi bilo lakse,jos jedno resenje je da ti neko na kateru odreze slova na foliji,naravno u identicnoj dimenziji kao na poklopcu pa skines slova sa nje i iskoristis pozadinu ili negativ, kako se vec to moze nazvati, i nalepis preko poklopca oko slova tako da sama slova ostanu prazna ,mada je i to jako tesko nalepiti narocito uz sama slova ali mislim da moze polako i da se lepo folija zavice svida okolo i onda lepo odradis crvenim sprejom pa ako negde podlije ocistis odmah ili kasnije popravis cetkicom i crnom bojom,sta znam pokusaj nije skupo a moze mnogo da olaksa stvari... ili jednostavno uzmes samo da ispoliras slova pa da ispadnu silver lepo ce i to izgledati na crnoj podlozi,ja sam kod mene tako uradio mada sam dekli ofarbao u crveno sto je mozda bolja kombinacija ali i ova crno crvena ce izgledati extra samo da se lepo odradi...
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Alfa je stvarno extra, svaka ti cast kako je odrzavas i samo tako nastavi
Sad kad si odradio i motor ne moze vise nista da te iznenadi jer i nema sta ali (NE DAO BOG NIKOME).Srecno sa masinom i uzivaj.
odlicno izgleda motor i ovako, ne zuri sa crvenim...
*ljudi. lepo kaze cika Crni (majstor koji je radio na motoru) da to nije Markova krivica, verovatno je jos kod prethodnog vlasnika presusio, pa potrosio te lezajeve - koji su samo cekali trenutak +5000rpm da se istope do kraja... nije do tebe, veruj mi. ja je vrtim svakodnevno u vise navrata do 5.500-6.000 pa eto preziveo motor vec skoro godinu dana (pu pu). a i laki ga nije mazio tako da... splet okolnosti. sta da se radi.
vazno je da si siguran da je odradjeno najkvalitetnije moguce (Crni) i sad samo polako u razradjivanje. divljaces ti u vec NS, ne brinem se ja za tebe
U medjuvremenu detaljno sam ocistio dizne (2 puta za redom) i magistralu sto vodi do njih (valjda se tako zove) i stavljena nova lambda...sledece sto sledi je engine flush sa novim uljem i filterom cisto da isperem posle one intervencije na motoru.
Comment