EVO I MENE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vukasin
    CBC Senator XXL
    • 19.10.2006
    • 528
    • BGD, Padina

Aj mi prodas conrero papucice Enterijer vrh, spolja samo felne i uzivaj (ja bih se ugledao na onu crvenu alfu iz belog naselja, ne znam cija je ali znam da je bio u Vrscu na 201, do sad najlepsa 155 koju sam video kod nas...)
    E sad... da ti pokazem neke slike od jednog momka iz HR... crna 155... nema dalje...

i da... izbaci plave pozicije, pliz... uzmi bele ako vec hoces!

Comment

• OMP
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2004
      • 458
      • Krusevac

kako je dobra ova crna,felne su vrh vrhova
      Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji

Comment

• PRESRETAC
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2007
        • 333
        • BG
        • Grande punto 1.4T

pa bas sam takve felne hteo....da tako budu ofarbane sa crvenim prstenom...medjutim steta oko motora je preusmerila pare tako da cekam sledecu kintu za felne...bitno mi je da je auto ispravan a za vizuelni deo cu polako...plavu poziciju nemam niti bi je ikada stavio...sijalice za poziciju su mi narandzaste boje kao i one sto svetle na tablici pozadi...evo uzeh ove felne za prvu pomoc da stavim samo da maknem one celicne sa ratkapnama pa kad bude kinte bice neke vece sa novim gumama a ove alu sto sam sada uzeo cuvacu za zimske gume...farbacu ove cetvorokrake u crno sa crvenim prstenom pa da vidim kako ce da ispadne...conrero papucice sam kupio u auto sportu u kirovljevoj kao i rucicu menjaca...papucice su bile malo vise od 50 eura a rucica malo vise od 30...uglavnom moram nove presvlake i patosnice pa sam zavrsio sto se enterijera tice...od mehanike mi je jos ostalo da resim onaj nesretni problem sa paljenjem pa da idem da jurim felne i ostale sitnice....e da ,obavezno stavljam brc plin...sto se tice one crvene 155 to je od dekideki-ja sa foruma i stvarno je odrzava i voli vise nego ja pivo...

evo slika ovih felni sa fiat ritmo abarth-a sto sam uzeo za 100 eura...slikacu ih i kad ih ofarbam i turim na kola

sigpic

Comment

• Vukasin
          CBC Senator XXL
          • 19.10.2006
          • 528
          • BGD, Padina

Extra, svidja mi se kako razmisljas, lagano diskretno i kvalitetno
          kao da smo komsije
          Ova crna je najbolja koju sam u zivotu video iskreno...
          Nego gde si nasao rucicu za tako male pare? (Mislim ako je conrero?) Meni u Auto sportu kad sam uzimao za clia, rucica 50e, kozica 50e... Biju po usima, ali vredi vala...
          Dobre su ove felne. Jel to 14?
          A za pozicije sam se nesto istripovao da si stavio plave, dobro je

Comment

• PRESRETAC
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2007
            • 333
            • BG
            • Grande punto 1.4T

14" su zato sto vec imam 4 nove gume za te felne...sve je bolje nego celicne...za 100 eura su super i jos pirelli...bice neke vece uskoro isto sa novim gumama...rucica menjaca nije conrero...pise negde na njoj koja je ali sam zaboravio...uglavnom zimi je led ledena a leti vrela da ne mozes da menjas brzine od vreline ali ne mogu opet da je menjam...navikao sam
            sigpic

Comment

• OMP
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2004
              • 458
              • Krusevac

ne znam kako ce da cucnu ove felne,meni se iskreno ne svidjaju,mozda su ok na nekom manjem autu ali na alfi al dobro ces ih kao prelazno resenje neka se vrte onda ...

Comment

• PRESRETAC
                CBC Senator XXL
                • 09.10.2007
                • 333
                • BG
                • Grande punto 1.4T

slikacu kako izgleda sa crnim celicnim felnama pa onda sa ovim alu kad ih ofarbam pa vi procenite sta je lepse dok ne kupim neke lepe 15-ice...
                sigpic

Comment

• Flavio
                  CBC Senator XXL
                  • 13.06.2006
                  • 1926
                  • 012 Centar
                  • KaraWagon 1.4T.Spark

Ove alu su od Ritma 105/130TC Abarth al na 155 ;no,ako se tebi svidja,pozdravljam .Svakako nisu kich i sl. .

Jesi li video kako izgleda Dekijeva zver sa celicnim kompletom?
                  Jeftino a lepo ...

Comment

• OMP
                    CBC Senator XXL
                    • 15.11.2004
                    • 458
                    • Krusevac

Originally posted by PRESRETAC
                    slikacu kako izgleda sa crnim celicnim felnama pa onda sa ovim alu kad ih ofarbam pa vi procenite sta je lepse dok ne kupim neke lepe 15-ice...
                    nema sumnje da ce 10 puta lepse izgledati nego sa celicanama ali ipak gledaj da sto pre nadjes neke 15ke
                    u koju boju idu ove ritmove,predpostavljam silver

Comment

• Vukasin
                      CBC Senator XXL
                      • 19.10.2006
                      • 528
                      • BGD, Padina

Originally posted by PRESRETAC
                      farbacu ove cetvorokrake u crno sa crvenim prstenom pa da vidim kako ce da ispadne...

Comment

• OMP
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2004
                        • 458
                        • Krusevac

jbg corav sam ...

Comment

• PRESRETAC
                          CBC Senator XXL
                          • 09.10.2007
                          • 333
                          • BG
                          • Grande punto 1.4T

da pitam nesto....na trecoj slici one crne alfe sa prethodne strane koju je postavio vukasin ima rupa na braniku ispod levog fara...e sad...i ja bih da probusim kao kod te alfe i da stavim gumeno crevo koje ce da ide do kucista filtera vazduha....sad me zanima hoce li to negativno uticati na motor ili na kolicinu vazduha koja mu treba...napominjem da sam skinuo onaj silencer ili prigusivac (je*em li ga kako se tacno zove ali je neka kutijetina sa s krivinom) ako to nesto znaci...mozda kupim k&n filter ali onaj sto menja fabricki a ne pecurku...ovo bi uradio cisto iz dosade pa ko velim da vidim sta drugi misle...e da...jos nesto...sta god me zanima u vezi ove moje alfe pitacu ovde da ne otvaram stalno nove teme za svako pitanje...
                          sigpic

Comment

• Flavio
                            CBC Senator XXL
                            • 13.06.2006
                            • 1926
                            • 012 Centar
                            • KaraWagon 1.4T.Spark

Vidi,nista nisam licno probao a ono sto sam pokupio po CBFu,uglavnom kaze:
                            Za'ebi K&N jer:shteti MAF senzoru,potencijalna smetnja radu na plin,ne dobijas na snazi jer njegovim postavljanjem samo povecavas dotur vazduha motoru.Sve ostalo i dalje radi po starom(iste mape ubrizgavanja,ista kolicina benzina itd.) pa nemas odakle ni dobiti povecanu snagu motora.Uz sve receno,logicno,i rupa u braniku moze imati eventualni estetski efekat a ostalo slabo ...

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

direktan dotok hladnog vazduha je koristan. ljudi sto se trkaju, pogotovo na drag-u, cak vade farove na strani gde je usis da bi omogucili nesmetan dotok hladnog vazduha. ovde je dobitak prvenstveno u tome.

*o povecanoj kolicini vazduha i ostalom je nasiroko vec pisano, Flavio je u pravu sto se toga tice. kakav god ram-air da napravis, neces gurati vazduh u usis - sam motor u****va vazduh, samo ces mu omoguciti da mu ne zafali vazduha u 1% voznje . (to je onaj trip kad se vozis na mestu suvozaca, probaj kako se lakse udise, kad otvoris prozor i isturis glavu u stranu preko 90 stepeni u odnosu na pravac kretanja ili isturis glavu u pravcu kretanja)
                              .

Comment

• OMP
                                CBC Senator XXL
                                • 15.11.2004
                                • 458
                                • Krusevac

kad vec pricate o filterima i vazduhu aj i ja da se ubacim sa jednim pitanjem, jel ima neki nacin da se dobije neki lepsi zvuk pod haubom,tipa kao kad se skine filter i sl., ja sam na ford sieri imao namerno "probuseno" kuciste fitera, i zvuk je bio perverzno dobar od napred a i u kabini se lepo culo,nesto poput auomobila sa pecurkama a po meni i lepsi,kako bi to moglo da se postigne na alfi,mozda istom metodom nekog busenja kucista ili skidanjem necega ,sta znam voleo bih neki lepsi zvuk da dopire iz motornog prostora???

Comment

Working...
                                X