e sad si me razocarao ....
sinoc gledam jednu 156 JTS, lepa majku mu, al fali mi jos samo 3-4 soma da je kupim
batali japance ako imas kes juri neku 156icu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
odlucio sam da zeni uzmem punta a sebi neki noviji japanski auto da vozim kao covek i da ne brinem o odrzavanju...super je sve to ali japanci su majka...sto da se zaje*avam kad mogu da imam minimalne troskove odrzavanja i komfor pride...
sta bi od ovih sa foruma sto jurise 155ice, niko nista, ccc, nego morala da padne nekom taksisti u ruke, strasno
ostaje nada da mozda taj taksista voli alfe pa ce je cuvati valjda
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Evo ovako momci: SLEDECI skup kada bude! Svi ponesite moment kljuc ili pajser ili tako nesto ,da me dobro isibate! Jer se ja mamlaz PREMISLJAM -hocu-necu-hocu-necu...Zvao sam coveka danas oko 12 i jbg..vec je bila prodata...Taksista doneo novce i ocerao alfu da sa njom prevozi kojekakav sljam i da sipa u nju svakojako ulje....
Eeee koji sam ja mamlaz...
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Evo ovako momci: SLEDECI skup kada bude! Svi ponesite moment kljuc ili pajser ili tako nesto ,da me dobro isibate! Jer se ja mamlaz PREMISLJAM -hocu-necu-hocu-necu...Zvao sam coveka danas oko 12 i jbg..vec je bila prodata...Taksista doneo novce i ocerao alfu da sa njom prevozi kojekakav sljam i da sipa u nju svakojako ulje....
Eeee koji sam ja mamlaz...
Comment