ee i zaboravi ti reci nemoj da se ********s sa gumama.bolje nemoj vozat suzanu neko vrijeme dok ne kupis sve 4 dobre
a jednako su vazne i prednje i zadnje,mozda zadnje i vaznije da te prilikom kocenja ne bi zanosili kao pod rucnom sto je se meni desavalo ali meni nije zbog guma.
nagovaraj ih da ti kupe sve 4
Na plin se kuva,na diesel se grije,a na BENZIN se VOZI!
Evo malo novina i kod mene . Upitanju je auspuh, tj tacnije zadnji lonac, poslusao sam vas i promenio nastavak... Upitanju je Venus sport lonac ceo prohromski... Zvuk je sad mnogo prefinjeniji, dublji taman kako treba...
Stari je bio u odlicnom stanju
I evo ga novi
Danas sam to odradio pa nisam stigao da slikam kako je leglo na autu, a i nisam hteo sa mobilnim jer su dosta lose slike, tako da to verovanto sutra
milion miles from reality no care for you no care for me
extra je.
samo zanimam me kako si ga postavio tj kakvi su mu nosaci?.da li odgovaraju oni standardni opelovi ili si prekrajao.?recimo da li bih ja mogao da skinem svoj i samo stavim taj tvoj??
ja sam prije godinu i nesto imao u ponudi remusov auspuh sa dvije ispusne grane za male pare i pitam maistora moze li to i kako i on me odgovori kao moze ali ce da ti tusi auto........tako da nisam ni uzeo.a ovaj tvoj mi se svida.
kakav je zvuk?
Comment