Moja suzana, Kadett 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • serijski-ubica
    CBC Senator
    • 17.09.2007
    • 209
    • Beograd

Moja suzana, Kadett 2.0

E pa evo doslo vreme da predstavim i ja moju suzanu. Idemo redom, Kadett ECC, 1988 god, 1.8 motor je u njemu ali je obrusena glava ako se to tako kaze u svakom slucaju je 1.9.. 62 kW iliti 84 ks. Istorija: Uvezao ga je moj teca iz srbije od tece iz nemacke uvezen je u srbiju 2001 godine kada mu je i prva registracija kod nas.. Tad je taj teca iz nemacke skroz sredio auto sve je u njemu promenio novo, od motora pa do ostalih stvari, tako da odlicno ide sto se tice motora. Teca odavde ciji je bio 6 god ga je cuvao samo tako i presao je sa njim samo 45000... Tako da sluziceme jedno 2, 3 god pa cemo nesto bolje da uzimamo ako da bog. Od stylinga nie mnogo uradjeno, dosao je sa alu felnama 14-tice mrezaste. Sredio sam malo kabinu, stavio presvlake, promenio pozadinsko svetlo na kontrolnoj tabli, promenio patosnice, gumu oko menjaca, papucice, sundjer oko volana i tako te sitinice i naravno kocke su najvaznije (koje se ne vide na slici al slikacu sutra njih extra) ... Jos sta sam radio ofarbao sam deo izmedju stopaljki, stavio par nalepnica, ofarbao uzasne sive branike u crne, ugradio alarm i centralnu bravu i tako neke sitnice. Od muzike ugradio sam Pionner DEH 3600MP, napred blaunpukt zvucnike, a nazad sonijeve elipse. Meni je to sto se tice jacine dovoljno i za sad me dobro sluzi. U planu su pravi radovi na njemu. Prvo cu da nadjem sve spojelere pa zatim limarija da se sredi pa farbanje...

Evo malo slikica...

Evo malo slikica...

- Spreda...

- Da izvinete od pozadi

- evo vrata kao sto vidite plastike sam ofarbao, naslon presvuko plisem, i ne mozda tolko estetski resio problem zvucnika al jbg nisam znao gde da ih stavim pa sam smislio to..

- kabina...

- pionner-ce

- evo kako izgleda sat...

- evo motora, daleko od cistog al uskoro ce na pranje

Napokon sam sredio auspuh... Bila me je pukla cela grana po shavu sto spaja lonce, zato se i cuo uzasno... Sad je to sve lepo sredjeno stavljen napred novi lonac na koji imam godinu ipo dana garanciju, onaj koji je bio napred stavljen je pozadi i sad ima kolko tolko lep zvuk i plus sam dodao prohromski nastavak koji izgleda ovako:

imam odlicnog majstora sto radi auspuh pa ako nekom bude trebalo nek se javi...

Ubacio sam neonkicu kod nogu i izgleda ovako, povezao sam na prekidac od farova tako da se pale i sa otvaranjem vrata i plus mogu u autu da ukljucim kada su zatvorena vrata. Plus sama neonkica ima svoj prekidac tako da mogu da ig skroz iskljucim... Skroz sam zadovoljan, lepo izgleda...

Evo i GSI stopova, ja sam zadovoljan...

I za kraj slikica:

Veceras sam stavio providne migavce al nisam stigao da slikam pa cu sutra da vidite kako je ispalo... Taman se vidi na ovoj poslednjoj slici, skinuo sam one vukove sa retrovizora jer mi je vecina rekla da su bzv i ofarbao sam ih u crno..

Eto ga.. ako se setim jos neceg vaznog javljam i naravno ako bude promena obavestavam obavezno ako ima neko pitanjce tu sam... Predlozi sta jos uraditi su naravno dobro dosli
    milion miles from reality no care for you no care for me

• GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.04.2007
    • 1018
    • Zemun

Dobrodosao!

Lep Kadja, deluje ocuvano.
    Dalji planovi?
    Dr. Fritz Indra

Comment

• driverGSI
      CBC Senator
      • 31.07.2007
      • 252
      • NISHCITY

veoma lepo samo tako nastavi

Comment

• P.S.Steva
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2007
        • 955
        • Beograd

Pozdrav druze,mi se znamo sa CS-a,a i videli smo se sad na skupu.Kadet ti je bombonica,jos ima i lep motorcic.Sve u svemu auto sam po sebi prelep,i lepo ocuvan.

P.S.Vidimo se na CS-u
        Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• serijski-ubica
          CBC Senator
          • 17.09.2007
          • 209
          • Beograd

Hehe vidimo se da te koljem Dalji planovi su prvo sve branike, pragove i repic da kupim pa na prolece radi se limarija rubovi, napred bad look, onda zatvaranje tablice i onda farbanje u metalic crnu . A uskoro od manjih radova planiram da sredim tapacirunge sa eko kozom...

Comment

• P.S.Steva
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2007
            • 955
            • Beograd

Hehe,videcemo ko ce koga da kolje Inace meni licno se nesvidja taj trip sa eko kozom,ustvari meni se uopste nesvidja koza u kolima,ali o ukusima netreba raspravljati.Sve u svemu srecno,i da od lepog auta napravis jos lepsi!

Comment

• serijski-ubica
              CBC Senator
              • 17.09.2007
              • 209
              • Beograd

pa iskreno da ti kazem ne znam sa cim da radim.. ni ja nisam neki fan koze al videh kako je zux uradio kod njega recimo i dosta njih pa reko aj i ja... razmisljao sam cak i plis ne znam sta vi mislite?

Comment

• zux
                CBC Senator XXL
                • 10.05.2005
                • 773
                • Beograd-Filmski grad

eh serijski kad odradis jos to sto si zamislio kadet ce biti fenomenalan
                i ovako je za svaku pohvalu

za tapaciranje mozes da koristis i plis ili neki slican materijal, ali ces sa njim imati malo problema sa prljanjem, tj. pranjem

Comment

• P.S.Steva
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2007
                  • 955
                  • Beograd

Ma bilo kako da odradis bice bolje nego fabricki,jer danas ces tesko naci ocuvane tapacirunge...

Comment

• serijski-ubica
                    CBC Senator
                    • 17.09.2007
                    • 209
                    • Beograd

pa to cu odem do neke radnje pa cu porazgovaram sa onim sto rade mozda mi preporuce nesto pametno...

Comment

• P.S.Steva
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2007
                      • 955
                      • Beograd

Ili idi kod tapetara i lepo neka ti on pretapacira i resis stvar....

Comment

• serijski-ubica
                        CBC Senator
                        • 17.09.2007
                        • 209
                        • Beograd

a ne bas ocu sam ocu da vidim da li to mogu izazov mi je i sigurno ce mi biti draze ako budem uspeo da se falim ja sam sam to radio

Comment

• P.S.Steva
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2007
                          • 955
                          • Beograd

Pa u sustini si upravu.Vecinu stvari koje nisu fabricki na mojoj suzi smo pravili ja i buraz....Ipak je sladje da sam odradis nesto,ali eto nisam znao da i ti tako razmisljas...

Comment

• serijski-ubica
                            CBC Senator
                            • 17.09.2007
                            • 209
                            • Beograd

E pa evo poceli radovi na tapacirunzima.

- tu su lepak cetka i heftalica pocinjemo

- skidanje stare tkanine malo me namucilo al sve u svemu skinuo sam...

- glavni "pomocnik" nije mi dala mira

- pocelo lepljenje malo sam imao problema na ovim prelazima, al malo fen malo drzanje i uspelo je

- evo na kraju je ispalo ovako meni je ok.. sutra cu da monitiram pre toga da ofarbam plastike sa strane u crno pa ce da vidimo nasta lici

Comment

• driveroll
                              CBC Član
                              • 09.06.2007
                              • 16
                              • Zemun, Novi Grad

reci mi care, kako si odradio osvetljenje kontrolne table u detalje?
                              reci da il' ne...

Comment

Working...
                              X