E pa evo doslo vreme da predstavim i ja moju suzanu. Idemo redom, Kadett ECC, 1988 god, 1.8 motor je u njemu ali je obrusena glava ako se to tako kaze u svakom slucaju je 1.9.. 62 kW iliti 84 ks. Istorija: Uvezao ga je moj teca iz srbije od tece iz nemacke
uvezen je u srbiju 2001 godine kada mu je i prva registracija kod nas.. Tad je taj teca iz nemacke skroz sredio auto sve je u njemu promenio novo, od motora pa do ostalih stvari, tako da odlicno ide sto se tice motora. Teca odavde ciji je bio 6 god ga je cuvao samo tako i presao je sa njim samo 45000... Tako da sluziceme jedno 2, 3 god pa cemo nesto bolje da uzimamo ako da bog. Od stylinga nie mnogo uradjeno, dosao je sa alu felnama 14-tice mrezaste. Sredio sam malo kabinu, stavio presvlake, promenio pozadinsko svetlo na kontrolnoj tabli, promenio patosnice, gumu oko menjaca, papucice, sundjer oko volana i tako te sitinice i naravno kocke su najvaznije (koje se ne vide na slici al slikacu sutra njih extra) ... Jos sta sam radio ofarbao sam deo izmedju stopaljki, stavio par nalepnica, ofarbao uzasne sive branike u crne, ugradio alarm i centralnu bravu i tako neke sitnice. Od muzike ugradio sam Pionner DEH 3600MP, napred blaunpukt zvucnike, a nazad sonijeve elipse. Meni je to sto se tice jacine dovoljno i za sad me dobro sluzi. U planu su pravi radovi na njemu. Prvo cu da nadjem sve spojelere pa zatim limarija da se sredi pa farbanje...
Evo malo slikica...
Evo malo slikica...
- Spreda...
- Da izvinete od pozadi 
- evo vrata kao sto vidite plastike sam ofarbao, naslon presvuko plisem, i ne mozda tolko estetski resio problem zvucnika al jbg nisam znao gde da ih stavim pa sam smislio to..
- kabina...
- pionner-ce
- evo kako izgleda sat...
- evo motora, daleko od cistog al uskoro ce na pranje 
Napokon sam sredio auspuh... Bila me je pukla cela grana po shavu sto spaja lonce, zato se i cuo uzasno... Sad je to sve lepo sredjeno stavljen napred novi lonac na koji imam godinu ipo dana garanciju, onaj koji je bio napred stavljen je pozadi i sad ima kolko tolko lep zvuk i plus sam dodao prohromski nastavak koji izgleda ovako:

imam odlicnog majstora sto radi auspuh pa ako nekom bude trebalo nek se javi...
Ubacio sam neonkicu kod nogu i izgleda ovako, povezao sam na prekidac od farova tako da se pale i sa otvaranjem vrata i plus mogu u autu da ukljucim kada su zatvorena vrata. Plus sama neonkica ima svoj prekidac tako da mogu da ig skroz iskljucim... Skroz sam zadovoljan, lepo izgleda...

Evo i GSI stopova, ja sam zadovoljan...

I za kraj slikica:

Veceras sam stavio providne migavce al nisam stigao da slikam pa cu sutra da vidite kako je ispalo... Taman se vidi na ovoj poslednjoj slici, skinuo sam one vukove sa retrovizora jer mi je vecina rekla da su bzv i ofarbao sam ih u crno..
Eto ga.. ako se setim jos neceg vaznog javljam
i naravno ako bude promena obavestavam obavezno
ako ima neko pitanjce tu sam... Predlozi sta jos uraditi su naravno dobro dosli

Evo malo slikica...
Evo malo slikica...

Napokon sam sredio auspuh... Bila me je pukla cela grana po shavu sto spaja lonce, zato se i cuo uzasno... Sad je to sve lepo sredjeno stavljen napred novi lonac na koji imam godinu ipo dana garanciju, onaj koji je bio napred stavljen je pozadi i sad ima kolko tolko lep zvuk i plus sam dodao prohromski nastavak koji izgleda ovako:

imam odlicnog majstora sto radi auspuh pa ako nekom bude trebalo nek se javi...
Ubacio sam neonkicu kod nogu i izgleda ovako, povezao sam na prekidac od farova tako da se pale i sa otvaranjem vrata i plus mogu u autu da ukljucim kada su zatvorena vrata. Plus sama neonkica ima svoj prekidac tako da mogu da ig skroz iskljucim... Skroz sam zadovoljan, lepo izgleda...

Evo i GSI stopova, ja sam zadovoljan...

I za kraj slikica:

Veceras sam stavio providne migavce al nisam stigao da slikam pa cu sutra da vidite kako je ispalo... Taman se vidi na ovoj poslednjoj slici, skinuo sam one vukove sa retrovizora jer mi je vecina rekla da su bzv i ofarbao sam ih u crno..
Eto ga.. ako se setim jos neceg vaznog javljam

Comment