Audi 100 cc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jerotije
    CBC Član
    • 09.09.2007
    • 80

Audi 100 cc

Ima li jos neko ko vozi ovu mocnu ljutu masinu da osnujemo klub, razmenjujemo iskustva, delove.....Ovo je moja masina 1.800 cm, bez dodatne opreme u takoreci perfektnom stanju 1985 god

• Marko001
    CBC Senator XXL
    • 09.09.2006
    • 1070
    • Belgrade

Ja sam se vozio sa jednim crnim takvim taxijem i covek tvrdi da je presao 1,1 milion kilometara auto... ja

u svakom slucaju, jako cenim audi, audi je zakon pricam za audije od 10 i 10+ godina, za ove nove ne znam

Comment

• doc
      CBC Senator
      • 25.08.2006
      • 240
      • BGD/KG

ja vozim isto to, samo godinu dana mladje.

razlika je sto imam celicne 14` ...
      Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• BRABUS
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2004
        • 2399
        • London

Legendaran auto, obozavam ga.

Neznam kakav je ovaj 1.8 motor, ali iz par licnih iskustava sa 2.3E, sam se uverio da je auto besmrtan Svi su imali preko 700,000km sa prvim motorima i menjacima, i dan danas se voze po firmama. Milion km kod ovih audija nije nikakva retkost.

Posebno mi se svidja centralna konzola, koju je nazalost Audi resio da zameni ovom novom

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Znaci mislis da ovaj ne izmislja kad kaze da je presao 1,1 miliona kilometara?

inace je kod njega 2.0 motor...

a centralna konzola je kod naslednika (C4) lepsa po meni

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Pa da li laze, to samo on zna, ali me nebi cudilo uopste da je tako, pogotovo ako je auto pazen i redovno servisiran.

C4 je i meni lepsa konzola, mislio sam na ove Audije novije generacije, te mi se ne svidjaju. Po meni je nenadmasna konzola iz prve generacije A8-mice (narocito redizajn)

Comment

• jerotije
              CBC Član
              • 09.09.2007
              • 80

Ranije sam vozio 80-tice ali od avgusta vozim ovu 100-tku. U gradu mi trosi 12-13 l plina a na otvorenom 10-11 pri brzini 140-150 km/h. Pricaju [?] da u gradu nebi smeo da predje 12 l ali verujem da su to prazne price. Cuo sam takodje pricu da je jedan iz Krnjace presao 900.000 km i da ga je prodao [isto kao moj] i da i dan danas zali za njim. Nudili su mi motor sa papirima za 100 eura kompletan i na kolima da mogu da ga probam ali sta ce mi kad ni ovaj moj netrosi ni kap na 5.000 km. Kad cu ja to da izdrndam. Zao mi je sto nemam malo vise opreme-imam samo centralnu bravu. Ja Vam se ishvalih i udavih Vas. Izvinjavam se ali zaljubljen sam u 100-tku i volim da komentarisem. Pozz

Comment

• jerotije
                CBC Član
                • 09.09.2007
                • 80

Originally posted by doc
                ja vozim isto to, samo godinu dana mladje.

razlika je sto imam celicne 14` ...
                Jel isti motor ?

Comment

• doc
                  CBC Senator
                  • 25.08.2006
                  • 240
                  • BGD/KG

isti motor, samo 86. god
                  ali moj nema bas nista od opreme.
                  nema ni servo, ni hidraulicno kvacilo

vozim ga vec 3 godine, s namerom da ga prodam i kupim nesto pouzdanije, posto prelazim puno kilometara, i nikako...

skoro mi je zveknuo menjac, i naravno, nasao sam drugi (zahvaljujuci user-u joca2704) i zamenio...

skoro je radjena generalna, posle oko 450 000 km, al to je duga prica

remontovani anlaser i alternator
                  na spisku su jos: atest za lpg, prednje vesanje, reglaza, nove gume.

i sad mi je zao da ga prodam

a pored svega, opet ne radi kako treba. od kako je stigao od majstora pre neki dan posle zamene menjaca, i na gas i na benzin - detonacije u usisnoj i izduvnoj grani. zasto, niko ne kapira.

Comment

• doc
                    CBC Senator
                    • 25.08.2006
                    • 240
                    • BGD/KG

zaboravih, standardno trosi 13-14 auto-put/regionalni putevi/grad

moze i vise, ali ovo je neka normalna voznja - auto put oko 140-150, ostalo 80-110

Comment

• jerotije
                      CBC Član
                      • 09.09.2007
                      • 80

Ja sam imao isti problem [pucanje] cim sam ga kupio tj posle par dana ali resio sam brzo problem. kupio sam nove svecice, kapu, ruku, kablove. razvodnik [polovan 10 eura] i od tada do sad nemam problema. Palim ga iskljucivo na plin i to na pola kljuca i leti i zimi na -10 c. Zameni to sto sam i ja i neces imati problema a i nece ti pasti napamet da ga prodajes. ja taksiram sa njim i nekako sam 100 % siguran u njega. Nikad se nije zakasljao od kada sam mu sve ovo zamenio. Ah da, zaboravih jos nesto. OBAVEZNO nasteluj ventile na pravu meru [neznam sad kolika je]. To je jedan moj kolega s tim imao problema kad mu je pucalo i posle mu je sve bilo ok. To ustvari prvo uradi pa onda sve ostalo. najjeftinije je. Ako nemas nekoga pouzdanog javi mi se da te odvedem kod majstora koji meni odrzava auto vec 10 i vise godina a doktor je za VW-nove automobile a radi jeftino a maltene dzabe. Ako ipak ga prodajes, kazi cenu i imam kupca za tebe [ukoliko je dobro ocuvan]. Pozz

Comment

• jerotije
                        CBC Član
                        • 09.09.2007
                        • 80

I potrosnja ti je malo jaca. Kazu mi kolege [ja im bas neverujem] da im u gradu trosi 10-11 l. Kod mene je 12 pa zakaci i 13 ali NIKAD vise. Na otvorenom 10-11 l ali pri brzini 140-150 km/h. Zadnji put sam merio kada sam se vracao iz Vranja. Napunio sam ga dole i ponovo na SLAP pumpi kod plavog mosta. Trosio mi je 11.7 l ali sam ga przio koliko je mogao da ide 170-180 km/h. Pozz

Comment

• doc
                          CBC Senator
                          • 25.08.2006
                          • 240
                          • BGD/KG

Kompletna struja je zamnjena. Svecice, kablovi (pre mesec dana), razvodna kapa i ruka i sam razvodnik.
                          auto je do pre 3 nedelje isao super, a i kako bi mesec dana posle generalke.
                          onda je crkao diferencijal, a posto je imao 4 brzinski menjac, resio sam da kupim odgovrajuci. Sve u svemu, posle stajanja od te 3 nedelje je poludeo.
                          Jedino jos bobinu nisam zamenio... Kako stvari stoje, i to cu. Ventili nisu mogli da se rasteluju od stajanja, zar ne?

Comment

• jerotije
                            CBC Član
                            • 09.09.2007
                            • 80

Ventile proveri i to kad je vruc motor jer tek tad daju svoju pravu vrednost [rasire se] a nova bobina u radnji ti kosta 930 din [ako sad nije i manje jer je euro pao]. Doveo bi ga ja u red za manje od sat vremena. Jel ga prodajes i koliko ?

Comment

• doc
                              CBC Senator
                              • 25.08.2006
                              • 240
                              • BGD/KG

na zalost nije na prodaju.
                              ako bude, u'll be the first to know.

tj, da se samo ja pitam, bio bi prodat odavno, samo zbog nepouzdanosti, tj zbog losih/polovnih delova.

Comment

Working...
                              X