Standardno preko sandokana lik koji donosi sa ebay-a stvari, ako nekome treba broj neka mi pusti PM
Cena hm mnogo, ali mi je entrijer stvarno vazan pa sam se cekao, stedeo i evo ga sad. 120e je cena na ruke da ti donese, ceka se oko mesec dana, posto idu u Japan ili tako nesto na proveru. Ima raznih, ali ove su najbolje i meni se dizajnerski najvise svidjaju. Evo sajta http://www.xtuners.com/enshopopel.htm
ja hocu da vidim kako to stu ubacujes svetli u mraku, cekaju se slike
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Corsica danas bila u calibri. Redovni servis (8000din) + je zamenjen nosac desne spone(1200din) to je skripilo napred, i promenjene su prednje plocice (imali su samo prvoklasne GM, 5000 i nesto din) tako da je sada full!
Jedino sto je ostalo je ono sto skripi pozadi mislili su da je to zbog ovog napred, ali ipak nije bilo, posle me mrzelo da se vracam
Stavljen je na diagnostiku= no error
A ono sto je najvaznije proverili su ga full, nigde nema znakova da je bio udaran
Jedino lose sto kaze da su mozda zadnji amorti pri kraju posto se vidi da su malo "vlazni" tj. da cure, a ostalo je ok.
Jedino nisu mogli da mi provere da li je origi kilometraza
E sad cu da te razocaram...
U Novembru, na teh. pregledu prednji i zadnji amorti na Zenomobilu su bili na 87%nna ~100K km, koliko se secam. Dakle ... ako zadnji cure ... ni kilometraza (verovatno) nije ta koja bi trebala da bude... ili je mnogo toga prenela ?!
E, sad, ukoliko nemas kintu za amorte, daj oglas za felne, trebaju mi neke lepe
Kolega iz tima Djura i ja smo se danas malo igrali sa vratima
Sutra zavrsavam pa javljam utiske
E da pored ovih lepih vesti ima i ruznih
Juce se keva vraca iz grada, dolazi kuci kaze ima neka ogrebotina na haubi nema pojma odakle (verovatno sa parkinga u gradu). Izgleda kao da je nesto palo na haubu
Duzine mozda 3-4cm, duboka poprilicno. Pitao sam farbara u prolazu, kaze mora da se farba Mada to sigurno necu raditi, probacu sa onim turtle wax stickom i poliranjem barem malo da sakrijem
Bedak...
Ne mogu da ocenim odavde kolika je ogrebotina ali recimo ako nije bas duboka odgovarajuci stick i pasta bi trebali da odrade posao.
Zelim ti srecu.
Poz
preduboko za bilo kakave paste, moze samo da ublazi ocaj koji ti je napravljen, farbanje 60-80 eura je jedino resenje
Uzas
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment