Bio sam danas da stavim navlaku na auspuh. Nazalost nije mogao dupli da stane Mnogo je virilo i bas je bzvz izgledalo, jedino da se pravi novi lonac za sta nisam bio raspolozen, tako da sam odlucio da stavim samo jedan. Probali smo i neke vece, ali je izgledalo preveliko, tako da je ovo taman. Ja sam zadovoljan skroz kulturica izgleda
E druze,aj mi pusti pp sa malo detaljnijim opisom toga.Dali moze na n70 i dali ima kod nas da se kupi,i naravno ako nije tajna koliko parica?Hvala u napred
Oprao sam motor ali rucno sa krpicom. Nije lose, nisam imao vremena bas sve da ocistim ali ovo sto jesam je lepo ispalo. Koristio sam samo krpicu i vodu
Takodje sam probao da zatamnim stop svetla. Sta znam nisam bas odusevljen, hteo sam jos tamnije, a potrosio sam ceo onaj sprej za jednu stopaljku. Sta mislite da ofarbam i drugu ili da vracam na staro. Kad bih farbao i drugu onda bih i ovu prvu jos znaci 1.5 sprej po stopaljci
ma malko ce da pocrne na suncu
fino je to ispalo Nezki, u svakom slucaju bolje nego sto je bilo
oko motora ima jos malo posla da bi bio bas cist
sledeci zahvat ce biti grupno postavljanje folija na stubove vrata
Napolju pljusti kisa, a nezki se igra sa diodama. Posto sam nabavio diode u kucistu (poslao mi covek iz Pirota) osvetljenje je sad bele boje. Sta znam ja iskreno nisam nesto odusevljen, nije bela bela kako sam ocekivao vec neka kao IceBlue boja
Verovatno cu da vratim displej da bude zute boje i onaj ispod koji pokazuje predjenu km takodje a ostalo ostaje belo
pa ne kazaljke cu ostaviti ali ekrani mi malo bzvz izgledaju, narucito po danu. A i ne bljeste bas slabija je malo svetlost (u svakom slucaju nije slabija nego fabricki) Videcu malo experimentisem
Comment