a da samo malo posetis elektricara? Nije se bas za igrati sa tim stvarima..moze nesto mnogo ozbiljnije da se desi..nedaj boze upali se auto il nesto...
Alfa Romeo 156 Sportwagon
Collapse
X
-
vise ni ja ne znam samo neki maleri,prvo ga cuknu,jednom drugi put....sad ovo pojma nemam sta ovo znaci ali juce sam se nasmejao drugu kad mi je ispricao vic:kako se zove PRVI Ciganin?Pa Alfa Romeo!eeee moj prijatelju nemoj nego pogresno da te tazume za vic pa da bude svasta)))sunce mu njegovo!hvala na komentarima za auto!
)
Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni
Comment
-
-
Originally posted by alfa fanvise ni ja ne znam samo neki maleri,prvo ga cuknu,jednom drugi put....sad ovo pojma nemam sta ovo znaci ali juce sam se nasmejao drugu kad mi je ispricao vic:kako se zove PRVI Ciganin?Pa Alfa Romeo!eeee moj prijatelju nemoj nego pogresno da te tazume za vic pa da bude svasta)))sunce mu njegovo!hvala na komentarima za auto!
)
Comment
-
-
[quote="alfa fan"]Evo prijatelji da vam kazem da sam danas bio kod Vlade (AMAG) i covek mi je okvirno rekao da bi cena za veliki servis sa neoriginalnim delovima(ali dobrog kvaliteta)bio oko 37000 dinara(ruke uracunate 8000).Tako da cu u subotu ici na pregled najverovatnije koji ce me kostati 1000 dinara(kompjuterska dijagnostika i pregled trapova i itd).
quote evo da vam se javim nisam bio u Bg-u dugo,ovako Desha mi trazi za zamenu svih spanera plus dijagnostika ukupno sa rukama i svim sto treba 20 000,nisam bio u mogucnosti da uradim u AMAGU mnogo je para trazio a tad sam bio u frci sa keshom,u cetvrtak ujutru idem do njega pa cemo da vidimo sta josh treba ali kaze da je otisao kraj prednj leve spone najverovatnije alii videcemo!poz prijatelji PS:Uzeo sam i one Nighte Breaker OSram sijalice znaci mnogo su belje i bolje bacaju ali ne znam da li pravdaju cenu od 800+dinara po komadu ali ajde nema veze))
Mozda nismo zgodni ali smo zato nezgodni
Comment
-
Comment