u bre al si nasho protivnikaaaa... 150ks i 1500kg... jeeee kako meni neko ne naidjeee. evo kolko dugo imam auto niko da se zahebe... a ti kupio juce i vec imo par potezanja...
hehehe pa jbga tvoj audi ne bode oci, moze da prodje kao porodicna mashina, ali zato ispod haube ko se iz**** da potegne, izjebao se
prze se ljudi cim vide vtsa pored, samo sto vecinom kuliram, sem nekad jbga kad ne mogu da odolim, izmedju ostalog sta tebi da pricam kad si imao najjaci saxo u gradu !
nije bio najjaci ali sam ga ja tako vozio kao da jeste. prednost mu je i sto je mali tako da kod sajma recimo kad je spic mogu samo da ga (pushi). pazi ovo, tvoj auto ima naj veci obrtni moment tek na 5500rpm i ako ti se desi na na shaltu padnesh ispod a recimo ispred sebe imas blagu uzbrdicu, ugasio si ga a i torque mu je smesan. 1.6 8v ima max o/m vec na 3000 pa je malo u prednosti jer ne mora stalno da se tera u blokadu (skijash!!!) . evo nek se javi igor posto je merio janjicevo saxa pa nek napise do koliko rpm je mapiran auto. znam samo da ima uzasno glupu krivu i nenormalan pad snage posle 6500rpm (nisam siguran, igor ce ispravi ako sam pogresio)
ma ja nisam primetio da ovaj ikad gubi snagu, samo trazi jos nisam ga kacio na komp jos uvek, da vidim da nije chipiran bio, mada ne verujem jer je sve stock na kolima
nije chipovan 100% a i to ne mozes da vidis na dijagnostici. ako ti je blokada na 7200-7300 onda nije 99% posto obicno je pomeraju od 7850 do 8500rpm. taj auto je mrtav do 4500-5000 rpm posle toga kida zato uvek gledas kad ga cepas da ti oprtaju ne padnu ispod toga.
lep saxoni samo mi se ne svidja bela boja, al jbg! teraj to do 74oo, izdrzljivi su koliko hoces. a ti si jedini koji lik od koga sam ja cuo da je pohvalio saxov menjac.
jel si siguran da ti nigde ne kaci 195*50*15? ni podkrilo na full namotanom volanu?!
Comment