a gde mu radis servis i ostale glluposti
White SAXO VTS
Collapse
X
-
Originally posted by dekidekiskar
ROOT CBC-a
Pridružio: 15 Okt 2007
ima li mesta za Sexo u Saxo-u?
Doduse miljakovac 3 je sada pogodan na pojedinim mestima.
Gde si na miljakovcu skar?
Ajd da ne bude sve offMishio dobar ti je autic, zelim ti da se lepo navozas
Comment
-
-
'fala, jeste bio je u oglasimahitno coveku trebale pare, zvali ga ljudi non stop ali retko ko se iscimao odmah do pazove
umalo da ga kupi neka zena koja je vec gledala auto sa muzem, ja ga vec uzeo i sve i mene krenula da smara na njegov telefon da je to njen auto
e ne'sh kolega
Comment
-
-
auu bruooka mada skupo je to planinarenje, a i treba mi auto koji mogu da vozim a ne da pokazujemivicnjaci rupe ovo ono ..
bele felne, stakla zatamnjena, bela traka napred, skidam masku ovu i tu buckam malo, muzika, isduv, i promena osvetljenja instrument table ..
Comment
-
-
Originally posted by skijashOriginally posted by milanchepa ako nije kupio od servisiranja onog tvog, nece ni od nashih!=] jbt onaj tvoj plavi vishe u servisu nego na ulici!
I nije njegov nego moj!
alesio monca i aljaska vishe u AP sportu nema, niti ce ih dobijati! imaju jedino spajder, na tu foru, tj. reckave! trenutno reckave 15-ice za saxa su samo OZ superturizmo! naravno cena je smesna 16o evra!
delovi za servis: filter ulja 45o din, filter goriva oko 7oo, zupcasti i spaneri su 85oo, ulje TOTAL 9ooo - 5 litara-3500 dinara! ruke ne znam koliko su, cim saznam javljam!Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
Originally posted by milancheOriginally posted by skijashOriginally posted by milanchepa ako nije kupio od servisiranja onog tvog, nece ni od nashih!=] jbt onaj tvoj plavi vishe u servisu nego na ulici!
I nije njegov nego moj!
Comment
-
-
Bitno je samo da uzimas proverene delove i da dobro platis i miran si.
Na pr. kais je 2300 prva ugradnja. roler i spaner na pr. SKF-ovi su po 3000dinTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment