ma np samo ti zavrsi posao a sto se auspuff-a tice VTS ima brutalan zvuk sa pletenom granom, de-kat i zadnji protocni bez srednjeg. btw, kakvu granu imas ti, fabricku ili neku AM?
White SAXO VTS
Collapse
X
-
Originally posted by mishio@skijash, posto sam na proslom autu imao protocni, poskidao na grani srednji itd. na saxu to necu raditi, ovo je samo nastavk, tj. izduv bez lonca remusov
Greota je da se ne dere, znas kako ljudi beze, nema potrebe da ablendujes ili sviras
Comment
-
-
zverko nisam gledao, mislim da je i dalje fabricka .. kad sad budem stavljao nastavak cu videtima znam skijash, al usi probi, brat mi vozi hyundai coupea 2.0 ima remus i sve skinuto, katalizator, sve zivo, samo znaci cev i pozadi lonchina, ne podnosljivo jak zvuk
Comment
-
-
Originally posted by mishiozverko nisam gledao, mislim da je i dalje fabricka .. kad sad budem stavljao nastavak cu videtima znam skijash, al usi probi, brat mi vozi hyundai coupea 2.0 ima remus i sve skinuto, katalizator, sve zivo, samo znaci cev i pozadi lonchina, ne podnosljivo jak zvuk
nije sve u zvuku, ima neshto i u brzini!Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
-
evo malo snimak na autoputu bg-zg .. kontam da po cajgeru ide jos posto sam isao u petoj od 100pa laganim gasom dalje i morao da pustim gas, do 200puni skalu jako jako brzo posle usporenije ali puni.. ali cudo je na koliko obrataja je bilo 210km/h ?? oko 6500rpm max toliko .. a koliko od drugih vozaca a i po netu vidim na toj brzini je vec u crvenom ? ne znam kako ali kod mene je izmedju 6-7000rpm, malo vise na polovini ka 6000rpm ..
Comment
-
-
Originally posted by mishiojel zna ko kako ide skidanje onih leptira na zadnjim bocnim staklima, posto bih probao da tamnim ? i Jel zadnja soferka na kedere ili lepljena ?
imas tri torexa na zadnjim bocnim staklima, a zadnja shoferka je na keder, kako mislis lepljena?! i moras da skines leteci (ako imas) da bi odradio! da ne mislis slucajno da skidas zadnju soferku?!Originally posted by M-powerПа да, ти си тај пекар а ја тркач.
Comment
-
Comment