Radovi nisu zavrseni,al eto cisto da postavim neke slicice....Ima dosta da se radi od vidljivih radova....prednji branik mora jos da se radi,upasuje,pa zadnji i tako... Posto sam uradio bio prvo branik pa onda tek isao na stavljanje IC-a,doslo do naknadnih prepravki,a sad je medjufaza,sa ne ofarbanom mrezicom i poluisecenim branikom
Od radova je radjeno sledece:
-poskidane sve oznake sa auta
-sredisnje lajsne sa vrata sa obe strane skinute
-produzena hauba i krila do fara
-promenjena boja u belu i krov u crno(sto se jelte i vidi ) i da ne zaboravim antenu
-veci IC
-sklonjene maglenke zbog IC-a
U planu druge felne,prednja maska,zadnji branik,presvlacenje sedista,farovi,stopaljke i dyno(vrlo uskoro )
U medjuvremenu riknuo dis modul tj vise da je pobrljavio nego sto je rikavela!!
Kad budem imao vremena postavicu malo duzu istoriju bolesti tj tok limarijskih radova,yebadu izdrkavanje raznih majstora al dobro..nek im ide na dusu
Bilo mi dosadno danas i rekoh daj malo da skljocam...Tu je bio i kolega Darko sa bertonkom takodje,kome se zahvaljujem na saradnji
Da te pofalim i ovde, posto sam video i ove slike
Ispala je odlicno i znam da neces ostaviti ovu zicu od mrezice kada sredis sve oko IC-a, izgleda f-e-n-o-m-n-a-l-n-o!
Iskreno,auto mi se na slikama uopste ne svidja,ali zato uzivo
Ovo sto vidite na slikama je recimo 70 posto od onoga kako uzivo izgleda...ovde izgleda kao da je obicna bela,ali nije...auto je uzivo mnogo mnogo lepsi,videcete i sami
Comment