Ti znas koliko i ja posto mu dodjes kao drugi vlasnik
Dobar ti avatar samo jos bolje sto je sve to nase pa dok se ti ne nakanis mozda ga jedan ubacim da vidimo kako ce da radi sa turbinom
Ti znas koliko i ja posto mu dodjes kao drugi vlasnik
Dobar ti avatar samo jos bolje sto je sve to nase pa dok se ti ne nakanis mozda ga jedan ubacim da vidimo kako ce da radi sa turbinom
Fala bogu, sto se mene tice ubacuj sutra!
To ce mu onda doci nekih 250ks sa chipom i ta druga dizna za nitro....Pa nije lose, imao bi nekih 320-350 ks na 800-850 kg
@P.S.Steva
Stevo ma mozes i ti sa nama ima pozadi gde da se sedne i da se uhvatis za kosku kao u autobusu.I ovo je najbrzi GSI atmosferac u gradu i na SR nisam ove sezone video brzeg a bogami sa vremenima na 402m je jako blizu Let Phase 3 315ks .
@DTI LET
Dogovoreno.Zavrcem bocu i idemo na Ostruznicu da se probamo.Jel stoji opkalada ?
Pa sta da radim sto sam laksi.I ti imas turbo sa kozom i klimom pa se ja ne bunim
Sale nemoj da se brines svi ce biti uredno pozvani .
@DTI
Vodimo celu brigadu pa neka snimaju do mile volje.Auto mi je u domu zdravlja Pinosava odmara i ceka neke stvarchice oko trapa.Aj da namestim to ovih dana i idemo da se probamo.P.S. nemoj mnogo da se igras sa turbinom inace cu morati da vozim na plin od chika Zex-a
Comment