Prosto .
U jednom prozoru(ili tab-u,zavisi sta koristis) browser-a,kucas post.U drugom prozoru otvoris toppic(temu) koju zelis da navedes,pa iz njegovog adress bar-a iskopras(ili prepises ) adresu u polje gde vec pises poruku u prvom prozoru.Sve ostalo radis redovno.To je sve .
evo sta sam postavio i resio da patosnice ne beze napred
na tri tacke sam ih postavio i ne verujem da ce dozvoliti da klize a ne smetaju u toku voznje jer otkopcavaju se direktno navise a nikako u stranu
@Flavio mislim da sam ukapirao pa cu probati negde po potrebi - hvala
posto sam bio do Cacka kod Njegosa i nasao neke stvarcice za alfu pa da objavim
1.komplet kablova - -jedan je sumnjiv ostali izgledaju dobro
2.rucica za otvaranje vrata - - crna boja ali to nije problem
3.mehanizam brave -
4.crevo usisno -
5.zadnje sediste sa daskom - u drugom dezenu ali anatomsko
6.amortizer haube - - trebao sam da uzmem i drugi
7.POKLONIO TAPACIR HAUBE
posto sam imao problem sa stucanjem motora kad padne obrtomer na 2000-2500 evo sta sam uradio:
zateceno stanje
posto sa ovim se srecem prvi put sledi dugo posmatranje i razgledanje
sve oprano bez potapanja sa nitro razredjivac samo cetkica i krpa
crevo nisam slikao-- sledi dalje
dihtunge klingerit nove sam stavio malo deblje ali se upasovalo kao d.pe na noshu
ostalo da se postavi za neki dan
i brava mehanizam i rucica
kod ciscenja protokomera 200 % sam izbegavao da pipnem
provera brave dali radi na kontakte i sa zamenom + - dali zakljucava-otklucava jer je nitovana pa ne moze da se rasklopi
posle montaze svega skinutog i probne voznje sa naglim promenama dodavanje i oduzimanje gasa nije se ponovilo stucanje kao ranije
@flavio -- prolazi voda kroz onu glavnu klapnu ali nisam imao probleme sa tim samo sto sam menjao selne jer ove fabricke nisam mogao da vratim bez specijalna kljesta pa sam stavio obicne
slike sa novim sedistima za neki dan prilikom pranja auta
poklopac filtera za vazduh nisam nasao da ga menjam pa zato nemojte da ga gledate
to je pocetak sredjivanja i ujedno upoznavanje sa TS i alfom uopste
kako bude vreme dozvoljavalo vremensko i radno tako ce da se rade kontrole,provere i sl..
jel mislis da je prljavstina u protokomeru prouzrokovala to stucanje ili si pri ciscenju naisao na nesto konkretnije,to se cesto i kod mene desava bas na tim obrtajima ali kad je hladan auto,kad se ugreje nema problema samo ponekad ali retko i to se mikronski oseti....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
desavalo se da kada vozim - nije bitno u kojoj je brzini - kad obrtomer padne oko 2000 , prilikom usporavanja pred raskrsnice i sl. pa kad se da gas stucne bas jako 2-3 puta ;;;; to je samo na plin dok na benzin radi perfektno ;;;
to stucanje je razbucalo poklopac filtera i usisno crevo
prilikom menjanja filtera za vazduh kada sam video kako je unutra resio sam da ga ocistim i da vidim da nije do toga
kada sam izvrsio zamenu - ciscenje probna voznja je bila silovanje - spustanje obrtaja skoro na 0 pa naglo davanje gasa koje je sada prihvatalo bez problema i to u 2 -3 brzini
rezime--klapne su bili prljave toliko da nisu vrsili normalan propust i zatvaranje plina - vazduha pa na dodavanje gasa kad ubrizga nisu se zatvarale pa se plin palio i u usisnom crevu i u filteru vazduha -- toje razbucalo usis i poklopac filtera cak i tapacir haube je bio pocepan
to je moje misljenje ako ima neko sa preciznijom dijagnostikom neka pise da razjasnimo sta se tacno desavalo
ostaje da se prekontrolisu dizne ali to nema ovde pa ce sacekati priliku kad odem po srbiji ili ce biti opet uradi sam
Zemljak,ako si vec resio da zatamnis tablice,trebao si to da uradis na svim slikama...
Originally posted by Sheta_Junior
Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
@QV lale
pa posto je gazda moram malo da se grebem ipak hvala
@Flavio
zadnje sediste se skida samo na dva imbusa 6 i izvadi se a naslon isto dva imbusa 6 odozdo a posle se podigne oko 5 cm i povuce napred - ima dve kuke odpozadi -- ispod sedista ima tapacir a ispod gomila kablova nemoj da gazis preko tapacira ako radis nesto
jelkicu cim sam je video nisam gledao koji je miris ali odgovara
danas su zamenjene rucica brave i mehanizam brave
mehanizam brave ne radi na primeru od gornjeg posta pa ce biti rasturena-rasnitovana i sl. pa celokupan sadrzaj sta ima i koliko malih zelenih ili crnih ( veliko izvinjenje na poredjenju) i koji mu je .... sto ne radi ce biti postavljeno ovde. pa ko voli neka izvoli
bitno da sam stavio drugi mehanizam i ovaj radi pa prema tome instalacija je u redi jer je crko mehanizam a tacno sta kad ga budem RASTURIO
Comment