Zahvaljujem Vocku sto je bio vredniji od mene (postavio slike)!
Mazda Xedos 2.0i V6
Collapse
X
-
CAOOO
Ovde je stvarno dosta lepih stvari izreceno za taj auto...Jel imate neki savet na sta bi trebalo da obratim paznju i da kojim slucajem neko ne zna nesto o nekom CRNOM Xedos-u 99-o god. Vec 3 god je ovde pa ako ih je t ako malo sigurno neko yna nesto o njemu
HVALA u napred
Comment
-
-
Osim sto sam vidjao par tamnijih Xedosa po gradu nisam se susreo ni sa jednim vlasnikom da porazgovaram sa njim.
Ali generalno sto sam citao ovako preko neta, zaista treba obratit paznju na motor, jer znam za slucaj coveka koga je ceo polovan izasao jeftinije nego popravka njegovog, zbog toga sto je prethodni vlasnik zanemarivao odrzavanje.
Za sve ostalo, ne racunajuci karoseriju, imaju da se nadju delovi ako ne odmah, relativno brzo stizu, samo nemoj da pitas u ovlascenim servisima za njihovu cenu.
Comment
-
-
cao
Pa ako zanemarim motor koji izgleda da je ok....
Moj sadasnji kolegq je radio u mazdinom servisu , tako daplaniram da mi on pogleda kola i posle odrzava, interesuje me da li im aneke mane, kakav je sa potrosnjom i sta ljudi mi se o sek. polinu
Comment
-
-
Potrosice svo gorivo koje sipas u njega
U zavisnosti koliko pritiskas papucicu gasa toliko ce brzo i da potrosi ono sto mu sipas, samo imaj na umu da imas 2 cilindra vise i 140ks, tako da ce mu potrosnja po nasem gradu biti sigurno oko 10l benzina (zbog guzvi i loseg kvaliteta goriva).
Sto se tice sekventa to je jedina opcija kako ne bi imao problema sa motorom, jeste da je skuplja, ali na V6 nista drugo ne bih stavio.
Comment
-
-
Svaka cast za Xedos-a. Imao sam tu cast da vozim Xedos6, bio je 98., prvi japanski auto koji sam vozio,drug je posedovao neko vreme. Mislim sta reci, mozda i najveci razlog zbog kojeg sam se okrenuo japanskim automobilima.Jako elasticna "makina"!!!
Comment
-
-
ja mogu da ti proverim da li bosch radi releje za tvoju mazdu samo mi treba precizno koji je model, koja godina, koji motor i koliko kubika i wati. Sumanjam da samo mazda pravi ove releje mora da bude bar neko od velikih japanaca matsushita ili micubusi
btw ako imas macro mod na fotoaparatu slikaj u tom modu da se vide slova citko (to je onaj cvetic mod uglavnom)I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
Comment