Vidi ja sam do 240 isao ko potmazan posle toga mi zabaguje kazaljka i nemam pojma dali vise ubrzava, jer se sila koja te vuce vec slaba a i na 6500 je obrtaja.
Nisam jos, treba gume da menjam, a i jos neki delovi treba u septembru da mi stignu. pa kad to zavrsim. Projekat ti je strava, pusti mi na pm koliko zadovoljstvo je hauba?
Kako ste ludi,
Auto neide na celo farbanje usled nedostatka onoga sto nam najvise fali
Racunar bi rado sredio ali za te iste pare bih mogao nitro da stavim.
Kako ces onda branike i sajtne da uklopis sa bojom auta ?
Ne zezam se.
Hoces da ga poliramo ?
Kada cemo da lepimo crnu foliju preko haubU ?
A sto se tice struje... Treba nam 2-3 dana max, ali udarnicki da radimo. Nije toliko tesko ako samo kablovi treba da se zamene. Daj neke linkove da vidim koja "magija" treba da se radi.
Uostalom imam jednog koji voli i zna da prcka po struji, a verujem da bi pomogao one way or another
Sto se tice razlike u boji bas me briga to cemo uskoro srediti da bude jednobojno sve
Sto se tice haube ostao sam bez kesa sve radim na zajam tako da neznam kad cu...
A sto se tice kompa nije problem u kablovima nego spremim 800jura i sve ide ko podmazano, novi kablovi,ECU i chip. dobijem za te pare jer se ECU mora mapirati.
ako razmisljas o nitro sistemu ,malo se raspitaj po forumima ko ga je vec uradio ,ima par stvari koje moraju da se odrade(posebni prekidachi za vris solenoide koji ih po aktivaciji nitra drze sve otvorene-veoma bitno,kako se pokazalo kod ostalih),a sto se tiche kompa,moja bi ti preporuka bila ili vems ili MS,jer se tek onda pojavljuje mogucnost otkrivanja pravog potencijila ovog motora(preko vec mnogi sa MS-om izvlache nekih 190-200 hp na tocku )...ne znam kako je na vems-u do koliko obrtaja moze da se izprogramira mapa?
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Comment