hvala na odgovoru... Cinimi se da ti rupa izmedju ruba i gume deluje manje sa ovim "novim" felnama...
Alfa Romeo 147 2.0 T.Spark
Collapse
X
-
Sto se tice felni meni su obe extra. Mozda su mi stare bolje samo zbog boje.
Ne mogu da verujem sto su ti osakatili auto:x ... Inace imas i Champion brisace za oko 1000din.
Pogledaj ovo:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SdVpvL_FpoQ[/youtube]
ne znam da li ovo ima da se kupi kod nas.
A takodje i pogledaj onu varijantu (na youtubu ima tamo sa strane kada ucitas gore link) sa zagrejavanjem povrsine pa prinosenjem leda ili tecnoh ugljen-dioksida. Po klipovima i komentarima svi kazu da se vrati i prvo bitno stanje bez ostecenja farbe, rizicno je na farbama koje su daleko starije na vozilu. Nisam merodovan da dam komentar kolko je ovo efikasno ili ne jer nisam do sada probao na svom vozilu.
Comment
-
-
Bio sam danas kod Duleta "masera" i izvukao mi je ulubljenje... Ne mogu da kazem da se ne vidi ali je u svakom slucaju mnogo bolje nego sto je bilo. Rekao mi je da svratim sutra da jos proba po danu da doradi sta moze... Sve u svemu zadovoljan sam posto ne mora da se farba...Pa nije metlica samo u pitanju nego ceo brisac... Porucen je juce u Delti - 2900 din. Sutra stavljam felne, uzimam i gume sutra. Posle neke propale "kombinacije" sa Dunlop-om odlucio sam da kupim Barum Bravuris2. Svidja mi se sara, a ne daje mi se bas 800 EUR za neke bolje. Do sada sam cuo samo lepe reci za tu gumu...SEAT Klub Srbija
Comment
-
Comment