Ti si se pre neko veche peglao sa Milosevom 155 V6?
Da, da... Oprao me kao buda*u. Prvo ga nisam ni primetio jer sam bio skoncentrisan na neku GT pored koje smo prolazili a onda sam cuo neke cudne zvukove u ****tu ... Ja pun gas, a on gospodin preko sina i odeeee... Znao sam da je V6. Meni je Alfa 155 :kadr ... Nego i sinoc se obrukah, unisti me Clio Williams... Moracu da se pojacavam, ovako vise ne vredi
Pa drugar sa G. Punto Sportom i ja smo stavljali zajedno, a kada sam se cuo sa jevtic-em rece mi i da je on stavio... Tako da smo se ko seljaci vozili
Jevtic nam je nabio komplekse sto zvukom sto brzinom...
Sto se brukas, pa nije to sramota, em jaci, em laksi... , samo sumnjam da je Willi, osim ako nisi dobro opazio sitnice
Willi je, Willi, dobro opazam sitnice veruj mi...
Pa znam da nije sramota, ja ne prezam ni kad znam da je neko brzi... Nego ti opet nekako bude bedak kada se osetis nemocnim, doziveo si sigurno taj osecaj...
Sto se brukas, pa nije to sramota, em jaci, em laksi... , samo sumnjam da je Willi, osim ako nisi dobro opazio sitnice
Willi je, Willi, dobro opazam sitnice veruj mi...
Pa znam da nije sramota, ja ne prezam ni kad znam da je neko brzi... Nego ti opet nekako bude bedak kada se osetis nemocnim, doziveo si sigurno taj osecaj...
Brzine nikada dosta... Pre 2 dana me decko provoza u RS4 po kosutnjaku, inace jedan od mojih omiljenih automobila, i sve je to lepo - zvuk brutalan, lezi fenomenalno, ali samo ubrzanje me nije toliko fasciniralo...mozda i zato sto sam provozao i mnooogo brze automobile pa mi je osecaj kao kad na auto putu spustis brzinu sa 200 na 150... I dalje je to brzo, ali...
Comment