Ok jeste skuplja popravka trapa ali koliko para toliko i muzike. U svakom slucau sve pohvale za auto.
Alfa Romeo 147 2.0 T.Spark
Collapse
X
-
...
Sluzi super, ali je slabo vozim u zadnje vreme jer sam dobio sluzbeni auto tako da je aktivna samo vikendom... Uradjen veliki servis pre nedelju dana, ovih dana menjam trap i u potrazi sam za drugim felnama...ali bezuspesno... Naravno jos bih voleo da nadjem tamne farove ali to ce biti jako tesko... Ako bude ikakvih promena sve ce biti pokazano ovde... PozdravSEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Nisam ja bio, pre nedelju dana sam dao drugaru da se koristi Alficom posto je on slupao 320d, a ja vozim sluzbeni auto... Kenjao je, kenjao za Alfu, a sad kad je uvalio **** u nju ne hladi je...Odlepio je skroz, cudno mu je kako ribe toliko zveraju u auto...Jedini mu je problem to sto jako cesto ostavlja pare na pumpi, navik'o covek da mu auto trosi 7 lit... E pa ne moze i jare i pare
SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Provozao sam je...no comment. A vozio sam se u toj beloj, to nije Scuderia, to je Vukov Ferrari koji je bio crvene boje, prvo na crnim tablicama pa 44-44. Samo sto je sad stavio uzduzne strafte pa svi misle da je Scuderia...uspela fora. Inace razlika izmedju F430 i 430 Scuderia-e je veliika, mada obe sprave su vrhunske...SEAT Klub Srbija
Comment
-
Comment