Alfa Romeo 33 1.3
Collapse
X
-
Ljepsu 33-ku do sad nisam gledao.Svaka cast.
-
-
Comment
-
-
Stvarno najlepsa 33 koju sam video,samo jos da ofarbas branike u boju auta i bila bi EXTRA!Originally posted by Sheta_JuniorTata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Comment
-
-
Hvala vam ljudi za pohvale,svakom pravom ljubitelju automobila a posebno ALFA ROMEA svkako gode ovakve hvale.Mi ovo sto radimo radimo zato sto to volimo i radimo to zato sto je to ispravno. Ko misli drugacije sigurno nije u pravu!!
A odgovor u vezi guma je tezak kao i nabavka istih. Napred su Avon 205/40 17a nazad Continental istih dimenzija.Avon gume su presle blizu 50.000km i gotove su! Continental sam kupio pre godinu i pol i to jedva slucajno ali dobre su!Sad mi predstoji nova nabavka i bas nisam nesto jako srecan.Ali ko voli nek izvoli!! Ali bitno da je trap jos uvek OK.Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Nekada sam znao koliko tacno hiljaditih delova milimetra se skine jednim poliranjem ali to je manje bitno jer kad ti jednom pravo poliranje uradis na auto koji vec ima godina(a nije truo)ono moze da traje ali bukvalno da bude dobar i lep par godina(2 do 3)ali uz neku manju negu ranga redovnog pranja i sezonski prolece jesen tvrdi vosak, to nije neki izdatak?Postoje automobili kod kojih je lak naknadno nanesen,ili je auto u metalik farbi kod kojih je lak nanesen u zadnjoj fazi i on stiti farbu od mehanickih ostecenja,ali kod klasicnih farbi lak je u farbi i mi kad skidamo farbu skidamo staru farbu u kojoj je lak pregoreo,i dolazimo do novog sloja farbe u kojoj je lak lep zdrav i nije izgoreo i na njega nanosimo sloj voska koji treba da cuva lak i sjaj na autu.Posle jednog profesijalnog poliranja u salonima koji znaju svoj posao ostacete kraci za 5 do 7 hiljada dinara i jos nesto taj posao nije lak i brz traje od 3 do 5 sati!!!!Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
Originally posted by mishkomA sto nebi Continetal stavi napred, malo za promenu?
I kako ide 1.3?
Kad su manje gume(lakse), ide izuzetno lepo,ali kada su 17" bogami jako tesko...160 i nemoze vise...ali ko voli mora i nesto da zrtvuje..Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
Comment