Alfa Romeo 33 1.3
Collapse
X
-
Extra si to odradio BlackBeauty! Grazie!!!
Mada,meni licno se ne dopada.Na toj slici mi je uzdignuta jako,jer je bila na neravnoj podlozi.Mozda kada bi bila malo niza,mozda bi onda lepse izgledalo.ovako mi izgleda jadno..Neznam voleo bih da cujem i misljenje ostalih.Cini mi se da bi joj tako bolje legle neke crne sa pet ili 6 krakova felne. tipa ovih :
ovako mi stvarno izgleda jadno.Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
evo da se i ja umesam sa jednim PS-om,po meni je mnogo lepse kad su branici u boji ali da ostane ona lajsna tj gornji deo u crnoj,slika ti je dosta losa pa ne moze bas najbolje da se docara i izgleda ralno ali nadam se da moze da pomogne u odluci...mozda ovakve felne sa tamno sivo metalik srcem tj kracima....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
*ako odlucis javi mi da ti dam kontakt - ima da se kupi odlicna mat crna boja za branike (ali ne u spreju, nije nesto postojana na duze), kosta cca 1kg 1000din (za ovaj rad ti treba oko 200g plafon). pod rukom je kao nova nefarbana plastika, hrapavo masno crna....
Comment
-
-
@ OMP-joooj...nisi smeo to da mi radis!!!
Extra si ovo odradio! Masta mi sad radi 200% !!! Vec sutra bi farbao felne u crno!Ovo je bas dobro!!! Sve mi se svidja!!Branici,Retrovizori,felne....
Ovako je mnogo vise. Sa felnama kakve su sad nekako mi je fensi...a ja nebi tako...
@ Darth Nihilus- Hvala druze,ali moram nesto da menjam..smara me ovako.
@ dekideki! thanksjavicu ti,samo da vidim jos neke ideje i predloge posto znam da ih ima!
Ako treba neka slika iz nekog posebnog ugla samo mi recite,pa da je uslikam.
hvala vam momci!!Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
nisam mislio da felne budu crne vec tamno sive metalik mnogo ce lepse izgledati,provereno,moja 33ka je imala takav centralin deo felne,doduse bio je drugi tip felne a i cela alfa je bila u toj sivoj boji ali veruj izgleda vrh...Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
evo jedna slika moje 33ke nije neka slika ali cisto zbog boje felni tj. boje auta....
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
Comment