Ja bih najradije bez branika ,bez zadnje klupe,samo 1 kadica i crvena boja ,da hebe kevu! + '17 sa 33..
mislim da bi to bilo vrlo interesantno..dok Dragan zeli stock varijantu,znaci fabrikana sem felni,izduva,motora,menjaca...
I najverovatnije ce i biti tako,posto je to njegova zelja jos od kada je zavrsila u garazi...
Za koju si ti varijantu?
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Ma jeste to cool, samo sto te okolina gleda kao da si iz ludaje izasao...
Licno, ostavo bih ga u fabrickom stanju sto se izgleda tice, osim felni, a motor i ogibljenje da bude sto kvalitetnije.
A varijanta bez enterijera i branika bi sa sobom povlacila min 150KS ispod haube (koja bi bila od stakloplastike), olaksana gde je god to moguce, sper na diferencijalu, zalepljena za zemlju i udri!
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Uh bre Nigy...kako to sve do yaya zvuci...
150ks..za to ce mi trebati pomoc AHMmotorsport-a.. =]
otprilike 145-150 ks i da ide ispod 8.0 sec do 100..to mi je nazovimo zelja..necu da govorim cilj,jer sve jos visi u vazduhu,kao i sve kod mene.. Znaci reper mi Kaddet GSi.. On je u klasi 33 16v odrzao lekciju...E sad...ubrzanje i obrtni momenat nece biti problem,zbog kraceg prenosa ,ali KS ,su vec problem...Mislim ,nije problem..sve se moze kada se hoce,ali nije bas prosto..nije samo nacipujem ga i vatra..
Moralo bi se ozbiljnije posvetiti da se izvuce tih 10-15ks...ostrije brege..klipnjace,ventili,zamajac,remenice...sve bi to trebalo da prodje kroz tretman ''turbo slank''..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment