To mi je vec ekstremno... Jes da bi voleo da mi v6 struji niz kicmu i da mi dize kosu na glavi,medjutim, ipak bi se pre opredelio za 2.0 T iz 164.. =]
Ma nije da mi je malo 136 ks,nego zelim ako je vec sve tako kako je ,a tako je da je sve skoro u delovima i rasklopljeno. Da onda ako je ikako moguce to namestimo ljudski.Sto bolje i da se izvuce ako moze jos koje zdrebe iz tog boxera...
Drzim se Lakijeve devize...detaljno,pedantno i kvalitetno...vratice se sve to jednog dana..
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
koliki je fi klipa i ventila na 1.7 8v? kompresioni odnos? koliko on bese ima ks? oko 120?
Izdala me literatura... tj. vreme je pregazilo zestoko... ja sam mislio da je to nesto mladje.. AM Radionicki Podatci do 1980god. Tako da... Nisam nista nasao.. jbg.
A kakve su ti se ideje vrzmale po glavi? Neki turbic od dizelcica da natikarimo na boxera?
Ma opusteno..
Narezes to na cd.
I odneses u lokalnu foto radnju koja radi slike sa cd-a..dogovoris se koji ces papir i to je to...Meni je ovo poslao totti,i moji su kao kartoncici..i imaju gore foliju.....e sad kako se stavlja to vec ne znam..voleo bi i meni neko da objasni...
Na bjeloj ko sneg..
Osvetljenje? paaa..moraces da izbusis rupice iznad cajgera i tu neke diode da stavis .. Nemam pojma...ja jedino tako mogu..ovi moji kartoni bi i svetionik prigusili...
Zasto diode?Postojece osvetljenje ne ide kroz brzinomer vec sa strane ne bi trebalo da bude problema ako se zalepi bela podloga na postojeci sat?Ili nisam dovoljno upucen u cajgere?
Comment