Pozdrav svima koji dele istu strast kao ja! Ovaj auto mi je najveca zelja jos od pre 2-3 godine. San se ispunio u avgustu ove godine
.
Evo mli info o kolima:
*Rodjen je decembra 2002 god
*Motor je 1.8 TS
*Presao je 60.000 km
*Uvezen iz italije, sluzio u nekoj italijanskoj bezbednosnoj agenciji tipa CIA u Americi
Pretrpeo je manja pojacanja snage. Stavio sam K&N filter i Remus zadnji lonac. Sto se tice muzike zamenjeni su svi zvucnici i stavljeni Pioneerovi. Plejer nemam iz prostog razloga sto su mi maznuli skoro u Nemackoj 400e namenjenih za to. Montirao sam Sparco hromirane papucice. Slazu mi se sa felnom okacenom o retrovizor
Felne 17" ce biti narucene za nedelju dana. U planu od Nove godine do februara da se uradi su: prednji, zadnji spojler i sajtne, leteci spojler, muzika sa pojacalima i wooferom, chip tuning i jos neke slicne sitnice
E, sad, ako neko zna, da mi da mali savet: Ko u NS ili blizoj okolini ume cestito da zatamni stakla KVALITETNIM folijama? Hvala u napred!
Oprostite sto je auto malo prljav, ali vreme u NSu nije bilo prelepo proteklih dana
Takodje, slikao sam auto po mraku (pre par sati), jer nemam zivota, studiram stomatologiju

Evo mli info o kolima:
*Rodjen je decembra 2002 god
*Motor je 1.8 TS
*Presao je 60.000 km
*Uvezen iz italije, sluzio u nekoj italijanskoj bezbednosnoj agenciji tipa CIA u Americi
Pretrpeo je manja pojacanja snage. Stavio sam K&N filter i Remus zadnji lonac. Sto se tice muzike zamenjeni su svi zvucnici i stavljeni Pioneerovi. Plejer nemam iz prostog razloga sto su mi maznuli skoro u Nemackoj 400e namenjenih za to. Montirao sam Sparco hromirane papucice. Slazu mi se sa felnom okacenom o retrovizor

E, sad, ako neko zna, da mi da mali savet: Ko u NS ili blizoj okolini ume cestito da zatamni stakla KVALITETNIM folijama? Hvala u napred!
Oprostite sto je auto malo prljav, ali vreme u NSu nije bilo prelepo proteklih dana

Comment