Golf 2 GTI 16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shone190
    CBC Senator XXL
    • 10.12.2004
    • 1877
    • Beograd
    • Dodge Charger 8.1l

Mislim da je najbolje resenje da decko uslika te "kanale" i da vidimo o cemu se radi, kada ste vec toliko zapeli za njih

Pozzz

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

pa i ja to trazim sve vreme... uslikajte kanale, dokazite da su fabricki tu i ja cu priznati da sam neznalica i povucicu se uz izvinjenje obojici.
      poz
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Darko
        CBC Senator XXL
        • 29.03.2005
        • 528
        • Beograd

Imate offtopic sobe pa se igrajte...

Comment

• mance
          CBC Veteran
          • 24.07.2006
          • 185
          • Beograd

Imao sam takvog golfa pre jedno desetak godina i imao je te rupe na spojleru i kanale za hladjenje diskova. Neznam zasto vam je tako tesko da u to poverujete?

Comment

• *IvanT*
            CBC Senator XXL
            • 30.01.2005
            • 3234
            • Srbija, Beograd, Kara

Golf 2 GTI 16v i G60 ima vazdušne kanale za hlađanje prednjih diskova.

EVO SU, a žao mi je što ranije nisam pročitao, da vam otklonim nedoumice.

http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

koko vidim ovo je za dubok branik, mi pricamo o plitkom tj spojleru ispod politkog branika.
              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• pitatore
                CBC Senator
                • 11.01.2005
                • 242
                • Beograd

Pisem sa mobilnog tako da nemogu da okacim slike drugarevog golfa sa tim kanalima i uskim branikom. Za koji dan ih kacim.
                Pleh Hirurgija

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Originally posted by neshaoct
                  Ali skoro 300000 km-a ''bez znaka umora''
                  Ove recenice bi trebalo da se stave na deo foruma koji je ionako posvecen ''takvim'' izjavama...

Moj burazer ima GTI dvojku sa 310 000 km, menjao je sve ono sto bi moglo da se podvede u redovnu zamenu, amortizeri, homokineticki itd. Sve ostalo sljaka ok, ne znam sta je tu toliko cudno.

Comment

• neshaoct
                    Banovan
                    • 18.08.2007
                    • 1754
                    • Beograd, Rakovica

...'' ne znam sta je tu toliko cudno...''

Evo, jos jednom - preko 300000 km-a...''bez znaka umora''... ?!
                    Jel' i dalje ne znas sta je tu toliko cudno...

Comment

• Kanarinac
                      CBC Senator XXL
                      • 08.10.2004
                      • 2870
                      • BG,Weedikovac

Au bre shta ste se zalepili za taj umor.Dechko je mislio na motor verovatno shto nije nishta chudno za taj auto tj motor.

I love my

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

...'' ne znam sta je tu toliko cudno...''

Evo, jos jednom - preko 300000 km-a...''bez znaka umora''... ?!
                        Jel' i dalje ne znas sta je tu toliko cudno...

U pravu si, i dalje ne znam.

Motor radi kao i pre 100 ili 150 000 km. Dublje analize nisu vrsene, jednostavno radi sve kao i ranije tj. nema "znakova umora". Upali se, vozi se, i tako svaki dan. Naravno, ima tu potrosnih delova koji crkavaju bio to golf ili bmw ili nesto trece.

Kad bi neko otvorio motor, mozda bi nesto i video, ovako tesko...

Jaka stvar 300k. Imam golfa koji je toliko kilometara na satu imao jos pre 12 godina.

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

...'' Jaka stvar 300k. Imam golfa koji je toliko kilometara na satu imao jos pre 12 godina. lool...''

I, sada ima preko 400000 km-a...i verovatno je i on
                          bez znaka umora...

Razumem ja da ljudi vole Golfa mk.2...i da NIKO NIKADA nece napraviti bolji auto od njega...
                          I takodje razumem da cak i u slucaju da Vanzemaljci sutra dodju, i zatraze da vide vrhunac ljudske civilizacije, odmah i bez razmisljanja cemo staviti Golf 2 ispred njih...

Sve to ja razumem, ali isto tako NIKADA ne bih kupio NIJEDAN auto ni sa 150000 predjenih kilometara...a, o tih 300000 ne zelim ni da trosim reci...

p.s. Pa, makar ti isti Vanzemaljci potvrdili da oni nikada nisu napravili nista sto se moze meriti sa Golfom 2...

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Ajmo narode ,iskuliraj te malo,oladite glave,popite kaficu ili caj

Stvarno nije u redu ovakvo ponasanje,mislim ja zaista ne podnosim pomenuti auto ali netreba bas ovakav stav da imate. Ako je vec nekom nesto zasmetalo imate PP pa se tamo raspravljaj te
                            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

..evo Laki, bas brojim...5 puta sam u poruku stavio ili

I, kako si onda zakljucio da se kao svadjam, raspravljam ili nesto sl. ?
                              ...Sta bi bilo da sam stavljao ...ili ...

Samo pricamo o Golfu 2....

Comment

• Car
                                CBC Senator XXL
                                • 07.07.2005
                                • 900
                                • Beograd

...'' Jaka stvar 300k. Imam golfa koji je toliko kilometara na satu imao jos pre 12 godina. lool...''

I, sada ima preko 400000 km-a...i verovatno je i on
                                bez znaka umora...

Razumem ja da ljudi vole Golfa mk.2...i da NIKO NIKADA nece napraviti bolji auto od njega...

Taj golf sad nema 400, vec i 500 k, ali radjena je generalna, nista ti ne brini. Kupljen odavno, vise se i ne secam kad, cale sa njim napravio barem 300 k, a koliko je imao kad je kupljen boga pitaj. Da je najbolji nije, niti je ikad bio, ali daleko od toga da je toliko los pa da ni 150 000 ne moze da prodje.

Ja ne znam sta da ti kazem, vozio sam se u tom burazerovom GTI, vozio sam ga, svaki drugi dan ga vidim, stalno se vozi, i sve radi normalno. Da li se umorio ili nije ne znam, radi ko zmaj. Mozemo ovako u nedogled, ali bas i nemam neke interese da lazem. Da ponovim, napisao sam da ima 310 000 na satu, a ne 3 miliona.

Niski su ti kriterijumi, moja laguna stara 5 godina ima 200 000 na satu (ako nije vracano), i ne zalim se da joj nesto fali, a ni to nije neki sampion po kvalitetu.

Comment

Working...
                                X