POLIZIA STRADALE 156
Collapse
X
-
Da, u garažu definitivno više moram doći, nadam se u ovaj petak, samo ne znam koliko piva košta ulaznica...
Meni ova boja ne smeta skoro nimalo, ali zahvaljujući što je takva-želim se i poigrati sa dve boje, što inače sa normalnom se ne bih usudio jer bi mi bilo žao. Nađoh gomilu slika i kombinacija boja, al ono što nikako da dokučim-dizajn haube ima previše mogućnosti jer ima mnogo ivica,tj, linija.Evo na primer vakeneke-bez plastičnih malverzacija nadnaravno:

Znaći,tragam za idejom: koje dve boje i gde da se susretnu...?
Comment
-
-
ne preporucujem dve boje, ali ako vec insistiras isao bih na poslednju ilustraciju kao osnovu za kombinaciju.
boja je Lambo boja i zove se Arancio Borealis i uglavnom se koristi na Galjardu. imam recepturu i dacu ti preporuku za radnju koja radi miksovanje ako te bude interesovalo. ide iz tri sloja narandzasta, neka perla metalik, i na kraju lak.
ako si i dalje u fazonu dve boje, uradio bih samo haubu (ne krov) i to u mat crnoj boji, plus stavio bih osigurace za haubu cisto da pojaca vizuelni efekat. mislim da bi tada izgledala opako, a i imala bi neku tradiciju iza sebe po kojoj su nekada farbali haube trkackih automobila u mat crno zbog bolje disipacije. u kombinaciji sa Xenon farovima (zovi Vladu Triona za savet) mislim da bi auto bio ekstra dobar i bio bi odlican spoj stare i nove skole staljinga.
naravno plastike zaobidji u sirokom luku.
felne odaberi posle farbanja, mozes da se zeznes ako ides kontra redosled! u ovoj kombinaciji preporucujem OZ ili neke slicne sa grafit bojom. velicina spram preostalih finansija...

zelim ti da ti boja bude jedina briga vezana za ovu odlicnu Alfu.
.
Comment
-
-
Jooj Dare znam o čemu pričaš ali bre iovako sa 16-icama se nerviram svaki put kad naletim na rošu, grbu, i ostale asfaltne anomalije na ulici... Malo spuštanja će doći uskoro u svakom slučaju jer je nazad podignuta a ima i sve 4 opruge deblje od fabričkih. Servis je odrađen, ostaju još trapovi da se pročačkaju.
BTW-zna li neko sa kog su modela ove felne, fabričke su, a nigde da ih nađem na Net-u, uzeo sam ih sa 156 '04.god kad je stigla skoro iz Italije?
Comment
-
-
Svaka cast na izboru!
Licno, ne bih se ustrucavao da kupim makinu koju je vozila policija, ako je u OK stanju.
Inace, te felne sam vidjao na 164 Super...
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
Comment