Da, u garažu definitivno više moram doći, nadam se u ovaj petak, samo ne znam koliko piva košta ulaznica...
Meni ova boja ne smeta skoro nimalo, ali zahvaljujući što je takva-želim se i poigrati sa dve boje, što inače sa normalnom se ne bih usudio jer bi mi bilo žao. Nađoh gomilu slika i kombinacija boja, al ono što nikako da dokučim-dizajn haube ima previše mogućnosti jer ima mnogo ivica,tj, linija.Evo na primer vakeneke-bez plastičnih malverzacija nadnaravno:
Znaći,tragam za idejom: koje dve boje i gde da se susretnu...?
ne preporucujem dve boje, ali ako vec insistiras isao bih na poslednju ilustraciju kao osnovu za kombinaciju.
boja je Lambo boja i zove se Arancio Borealis i uglavnom se koristi na Galjardu. imam recepturu i dacu ti preporuku za radnju koja radi miksovanje ako te bude interesovalo. ide iz tri sloja narandzasta, neka perla metalik, i na kraju lak.
ako si i dalje u fazonu dve boje, uradio bih samo haubu (ne krov) i to u mat crnoj boji, plus stavio bih osigurace za haubu cisto da pojaca vizuelni efekat. mislim da bi tada izgledala opako, a i imala bi neku tradiciju iza sebe po kojoj su nekada farbali haube trkackih automobila u mat crno zbog bolje disipacije. u kombinaciji sa Xenon farovima (zovi Vladu Triona za savet) mislim da bi auto bio ekstra dobar i bio bi odlican spoj stare i nove skole staljinga.
naravno plastike zaobidji u sirokom luku.
felne odaberi posle farbanja, mozes da se zeznes ako ides kontra redosled! u ovoj kombinaciji preporucujem OZ ili neke slicne sa grafit bojom. velicina spram preostalih finansija...
zelim ti da ti boja bude jedina briga vezana za ovu odlicnu Alfu.
Ma samo felne minimum 17 mozda malo spustanja, jer 156 karavan je najaca ubedljivo. Izgledace opako. prekontrolisi je i uradi veliki servis a boja otom potom. pozz
Jooj Dare znam o čemu pričaš ali bre iovako sa 16-icama se nerviram svaki put kad naletim na rošu, grbu, i ostale asfaltne anomalije na ulici... Malo spuštanja će doći uskoro u svakom slučaju jer je nazad podignuta a ima i sve 4 opruge deblje od fabričkih. Servis je odrađen, ostaju još trapovi da se pročačkaju.
BTW-zna li neko sa kog su modela ove felne, fabričke su, a nigde da ih nađem na Net-u, uzeo sam ih sa 156 '04.god kad je stigla skoro iz Italije?
Cestitam.
Auto stvarno odlicno izgleda.
Bas sam hteo da te pitam da li si sam stavio felne jer polizia stradale po gradu uglavnom vidjam sa obicnim felnama...
Pa jesu rađena-u fabriKi...Takva su im stvarno. Dobro im je bočno držanje ali za pedu i ne baš. I nemaju bočne airbagove a imaju instalaciju... Nisu mi jasni baš po tom pitanju. Znači da bih mogao ubaciti prednja dva sa airbagovima i džek na džek? Mada bih ja kadice najradije, prave.
Povlačim reč što se tiče zvuka na JTD...
Ima Zvuk! Reži ispod haube opasno od 3K obrtaja (na auspuhu i ne baš). Ima i šiššštanja od turbine...Lepo se čuje ipak.
Comment