Napisi koje su cene u I mislim da je to interesantno za sve da prave svoje kalkulacije.
POLIZIA STRADALE 156
Collapse
X
-
a gde u italiji ima da se kupi??
ja odoh sledece nedelje,samo da se malo povuce magla...ako ima mogu i tebi da donesem,ako ti treba.ja inace nisam ljubitelj pioneera...
trazio sam 2 meseca cd za 147 sto sam doneo drugaru 2002god....znaci nigde ,ni na jednom otpadu ,a ni u jednoj 147 sto je slupana...kao da su od zlata pa ih prodaju na kile....
a sto se tice zadnjice ,to ja tako kada nemam sta da radim malo fantaziram...cudno izgleda...jbg pa GT ima tako male stopove...samo sto nije sw
Comment
-
-
-
Originally posted by Coha_V6 turbo
inace sedista su do 00,gde si nasao i posto??
Comment
-
-
Ta indigo 156-ica u fullu je kolegina,zarazio se od mene,a ja imam nesto skromniju Alfu 145,samo sto ja parkiram u podzemnoj garazi u Rodicu,ne znam to mi je nekako bolje nego nas parking.Preko leta auto nije vreo,kada krenem kuci posle posla,a zimi nije mnogo hladan i ne moram da ga razledjujem.
A sedista sam snimio sa prozora,vrh su.Imas brate najmocniji auto u ACB ( te pandurke su do oo ojacane,nekima je cak ugradjena i blinda u vratima).
Inace ja sam kolega...komsija iz Unicredita,i ne menjaj parking mesto.
Comment
-
-
Video sam auto danas kod Vuka, valjda si to bio ti.Parkiran... alfa k'o alfa, prelepa standardno.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment